-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crassus
csendes tag
válasz
Kalandor #3109 üzenetére
és valóban most írt az ember! nagyon kíváncsi leszek ,hogy valóban visszafizeti a pénzünket! Mellesleg ha visszafizeti akkor minden rendben lesz?! nyugodtan mehet tovább a biznisz? Hátha valaki majd nem szól vagy hogyan lesz? kicsit megrendült a bizalmam az oldallal kapcsolatosan
-
Crassus
csendes tag
válasz
Kalandor #3108 üzenetére
tegnap este írtam 21:09-kor Facebook-on az oldalra és mivel utána még beszéltem a károsultakkal és még több károsult lett azonnal írtam 22:00 körül is bejelntést,mert azt gondoltam sokkal gyorsabb mint a fórum! Köszönjük a választ,de a 8 napos határidő egy többrendbeli esetben csak 5!!!! amiről én tudok kissé visszás és rátarti! Ilyen esetben az a minimum,hogy azonnal visszajeleznek és nem a copy paste 8 napos monológut kapjuk! FELNŐTT EMBEREK VAGYUNK és nem gyerekek csak ,mert egy fórumon vásárolunk nicknevekkel! köszönöm!
-
Crassus
csendes tag
válasz
Crassus #3106 üzenetére
na pont most írtak!
Tisztelt Hardverapró Felhasználó!
Sajnáljuk, ami történt!
Értesítettük a jelentett felhasználót, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel ezügyben és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.
Felhívom figyelmét, hogy a közös megegyezéshez mindkét félre szükség van, ezért kérem, hogy a másik féllel higgadtan kommunikáljon és működjön együtt, mert a helyzetet csak önök tudják megoldani. Bármilyen platformon kommunikáltak eddig (privát üzenet, telefon, stb.), ha esetleg letiltotta a másik felet, azt oldja fel.
Ha a másik fél nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor kérem, hogy a 8. napon (korábban ne!) ezen jelentésre válaszolva értesítsen bennünket!
Ha a másik fél rendezi az esetet, akkor kérem, hogy mihamarabb értesítsen bennünket erre a jelentésre válaszolva!
Köszönjük megértését!OKÉ VÁRJUNK 8 NAPIG!? ez még rendben is lenne ha egyetlen eset lenne....,DE minimum Öt embert károsított meg az illető május 18 óta!!! úgy gondolom,hogy eléggé nyílvánvaló a helyzet eszesetben és ugorhatunk a kettes fázisba!
-
Crassus
csendes tag
válasz
Donqatto #3105 üzenetére
telefon ki van kapcsolva, facen nem lehet írni neki.......az ADMINOK sem reagáltak még pedig már tegnap este panaszt tettem! a Hardverapró sem igazán felhasználóbarát ami kissé elszomorít! Egy ilyen többrendbeli csalás esetén a minimum,hogy azonnal felhívják a károsultakat és tájékoztatják mi a teendő
-
Crassus
csendes tag
Sziasztok! elsőnek "bocsánat",hogy ide írok,de nincs "jelentem" gomb az illető neve mellett aki az általam feladott "keres" címszó alatt privátban megkeresve jelezte a vásárlási szándékát, meg is egyeztem vele tegnap délután majd a pénzátutalást követeően egyszerűen felszívódott és nem kaptam meg a vásárolt terméket/ezesetben egy Diablo 4 NVIDIA rtx4070-es szoftver kulcsot/ IGEN tudom,hogy nem utalunk előre,DE! ez az illető nem 2 napja regisztrál- 2012-04-30 20:02, azaz 4039 napja - csendes tag- van 147 pozitív értékelése és mindössze egyetlen jelentéktelen negatív..... "matrix2012" néven fut, tegnap még volt egy használt laptopos hírdetése amit ma már nem látok! Miután leesett,hogy át lettem verve,gyorsan csináltam egy mini nyomozást és elküldtem egy figyelmeztető emailt az összes hozzám hasonlóan Diablo 4 kulcsot kereső fórumtársamnak....ketten vissza is írtak.hogy szintén üzletben vannak a megnevezett "MATRIX2012" illetővel ,de sajnos hozzám hasonlóan az egyik srác már szintén utalt és szintén nem kapott semmit és ő is ignorálva lett azonnal....a másik srácot bementettem az utalástól illetve ketten még nem írtak vissza! Megadtam a lehetőséget ma 12-ig a pénz visszautalásának ellenkező esetben megyek a rendőrségre feljelentést tenni! kérem az ADMINOK-at intézkedjenek,AZONNAL vegyél fel velem és a többi sértettel a kapcsolatot minél előbb! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged