Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Jézusom, én is tőle akartam 5700X processzort venni, utánvétes átvételben egyeztem meg vele (ezek szerint még jó), hétfőn azt írta késő este ér haza így csak másnap tudja feladni, mondtam neki hogy oké, kedden vártam így a visszajelzést a csomagról de semmi, aznap este írtam neki hogy nem jött értesítés, másnap belépett de nem írt vissza, este megint írtam neki hogy akkor megírhatná végső soron mi a helyzet, azóta volt belépve de vissza sem írt. Édes istenem, +25 pozitívval sem bízhat meg az ember senkiben ezek szerint. Még jó hogy nem utaltam előre neki... Ezek után meg se fog ilyen fordulni a fejemben
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest