- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Jézusom, én is tőle akartam 5700X processzort venni, utánvétes átvételben egyeztem meg vele (ezek szerint még jó), hétfőn azt írta késő este ér haza így csak másnap tudja feladni, mondtam neki hogy oké, kedden vártam így a visszajelzést a csomagról de semmi, aznap este írtam neki hogy nem jött értesítés, másnap belépett de nem írt vissza, este megint írtam neki hogy akkor megírhatná végső soron mi a helyzet, azóta volt belépve de vissza sem írt. Édes istenem, +25 pozitívval sem bízhat meg az ember senkiben ezek szerint. Még jó hogy nem utaltam előre neki... Ezek után meg se fog ilyen fordulni a fejemben
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő