- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldfülű
csendes tag
Szia!
Az IP-t nyomon lehet követni akkor is, ha változó az IP. Mivel megvan az adott időpont (hisz maga a beszélgetés ha jól tudom tartalmazza a konkrét másodpercre megjelölt időt) akkor a szolgáltató utána tud nézni utólag is az adott időpont és abban az időben meglévő IP cím tulajának. Szóval azzal biztos nincs gond még változó IP cím esetén sem.
Rendőr ismerősök mondták nekem, hogy gyakorlatilag minden mozgást utólagosan le lehet nyomozni, ami az internethez kapcsolódik, és amihez a világhálót vették igénybe.
Üdv:
Beatrix.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest