Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Mobil flották
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Köszi, mármint ismerem az eljárásokat, ezzel nincs gond (megtanultam és részben gyakorlom is pár éve
), csak érdeklődtem, hogy konkrét esetet is ismersz-e, ahol sikeresen felhasználtak fórumbeli vagy msn üzeneteket, vagy tudsz-e olyan technikai megoldást, amivel pontosabban azonosítani lehet, ki írta. Az IP címmel gond, hogy otthoni netnél ha dinamikus IP cím van, akkor változhat klikk, vagyis messze nem biztos, hogy egyáltalán egy adott lakcím alatti gépet azonosítani tudsz... Itt a pH!-n biztos akad, aki ért ehhez, de én úgy tudom, hogy alapvetően IP cím alapján nem feltétlenül lehet azonosítani valakit, vagy akár csak a számítógépét. 
E-mail felhasználása persze mindennapos, de ellenérdekű félként szerintem ott is sokszor kétségbe lehetne vonni az író személyének azonosítását, kivéve persze ha a tartalma olyan konkrét dolgokra utal, amit csak a feltételezett írója tudhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), csak érdeklődtem, hogy konkrét esetet is ismersz-e, ahol sikeresen felhasználtak fórumbeli vagy msn üzeneteket, vagy tudsz-e olyan technikai megoldást, amivel pontosabban azonosítani lehet, ki írta. Az IP címmel gond, hogy otthoni netnél ha dinamikus IP cím van, akkor változhat