- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Köszi, mármint ismerem az eljárásokat, ezzel nincs gond (megtanultam és részben gyakorlom is pár éve
), csak érdeklődtem, hogy konkrét esetet is ismersz-e, ahol sikeresen felhasználtak fórumbeli vagy msn üzeneteket, vagy tudsz-e olyan technikai megoldást, amivel pontosabban azonosítani lehet, ki írta. Az IP címmel gond, hogy otthoni netnél ha dinamikus IP cím van, akkor változhat klikk, vagyis messze nem biztos, hogy egyáltalán egy adott lakcím alatti gépet azonosítani tudsz... Itt a pH!-n biztos akad, aki ért ehhez, de én úgy tudom, hogy alapvetően IP cím alapján nem feltétlenül lehet azonosítani valakit, vagy akár csak a számítógépét.
E-mail felhasználása persze mindennapos, de ellenérdekű félként szerintem ott is sokszor kétségbe lehetne vonni az író személyének azonosítását, kivéve persze ha a tartalma olyan konkrét dolgokra utal, amit csak a feltételezett írója tudhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest