Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem bántani akartalak téged, sőt, pozitív emberi tulajdonság a bizalom, hogy adunk a másiknak egy lehetőséget. Ugyanakkor az eseted lefutott.
A két kolléga nagyon direkten fogalmazott, de igazuk van. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogyan lehet ismeretlen emberben pénz tekintetében megbízni, főleg ebben az országban.
Jogilag annyit tudok erre mondani, hogy elméletben számos lehetőség létezik, gyakorlatban SEMMILYEN jogi segítség nem áll rendelkezésre.
Szerk: Dancii: tévedsz. Utánvétnél átvevőként kötelezheted a postást, hogy kifizeted, de a jelenlétében nyitod ki a csomagot. Köteles ott maradni tanúnak. Ha pedig tanúval igazolod, hogy nem az volt a csomagban, mint amit megbeszéltetek, az kivételesen a hazai joggyakorlat szerint is végigjátszható és nyerhető ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest