- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem bántani akartalak téged, sőt, pozitív emberi tulajdonság a bizalom, hogy adunk a másiknak egy lehetőséget. Ugyanakkor az eseted lefutott.
A két kolléga nagyon direkten fogalmazott, de igazuk van. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogyan lehet ismeretlen emberben pénz tekintetében megbízni, főleg ebben az országban.
Jogilag annyit tudok erre mondani, hogy elméletben számos lehetőség létezik, gyakorlatban SEMMILYEN jogi segítség nem áll rendelkezésre.
Szerk: Dancii: tévedsz. Utánvétnél átvevőként kötelezheted a postást, hogy kifizeted, de a jelenlétében nyitod ki a csomagot. Köteles ott maradni tanúnak. Ha pedig tanúval igazolod, hogy nem az volt a csomagban, mint amit megbeszéltetek, az kivételesen a hazai joggyakorlat szerint is végigjátszható és nyerhető ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest