- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
envagyok #3716 üzenetére
Igen, kapott is pár tesztet és minden jó volt, de arról ki tehet, hogy már előtte valaki alaposan elintézte...ha annyira értesz az elektronikához, tudnod kell, hogy az nem fekete-fehér; van olyan, amikor már a torka véres, de még 1-2 teszt le fut rajta, nincs szemmel látható jele, és utána közvetlen beadja a kulcsot és ahogy írtam már, ezen ütődésnyom is van, amiből már akármire lehet következtetni..
Persze, én is hibáztam épp eleget;
1. A rangjában bíztam, ez volt a legnagyobb naivitásom
2. Az előéletéről semmit sem tudott mondani, emiatt is aggódtam,
3. Amikor láttam a nyomokat rajta és mégsem szóltam érte, végül a gyanúm idővel beigazolódott..
De a kártya hibájához az égvilágon semmi közöm nincs, a történet lényege, hogy én fizettem meg az árát annak, hogy valaki agyonhajszolta, vagy akár buherálta a kártyát és még sikerült elsóznia, ez nyilvánvalóan előbb-utóbb gondot okoz valamikor, most én voltam ennek az áldozata, a többi pedig a sallang...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest