- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Beeblbrox
üzenetére
Csaj egy jó tanács. Nem adunk telefonszámot. Egyrészt ha nem titkos akkor a tudakozóban simán látszik a konkrét lakcímed, én nem örülnék neki.
Illetve a másik, hogy egy esetleges reklamációnál vagy kötözködős vevőnél nincs semmi bizonyíték, hogy mi lett megbeszélve. Írásban pedig ott van minden, nincs az, hogy én telefonba ezt meg ezt a dolgot nem említettem vagy nem úgy mondtam stb. Tapasztalat. -
BiP
nagyúr
válasz
Beeblbrox
üzenetére
Üdv a hirdetések világában.
Rengeteg olyan érdeklődő van, aki jelentkezik, akár vált is pár chatet, érdeklődik a termékről, majd egyszercsak eltűnik.
Pedig nem scam, nem átverés, csak fene tudja.
Lehet, hogy talált másikat, lehet, hogy elfelejtette, vagy közbejött valami. Nem figyeli a privátokat, bármi lehet. Az ilyeneknél sose derül ki, miért ghostolt az érdeklődő.Engedd el. Van ilyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell S3422DWG Ívelt Gaming monitor
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest