- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Általában ami gyanúsan olcsó, annál benne van a nevében: gyanús.
Persze lehet ritka fehér holló eset, és jó a cucc, de el kell dönteni, az ember kockáztat-e. Ha bejön, jól járhat, de nagyobb eséllyel rábasz az ember, és akkor mehet a sóhivatalba panaszkodni, mert nem hallgatott a megérzéseire.Engem egyszer átvertek személyes átvétellel, alaplapot vettem, de görbék voltak a lábai, csak nem néztem meg, szimpatikus volt az eladó, bíztam benne. Hiba volt.
Nyáron vettem egy vidkártyát unokaöcsémnek. Személyes átvétel volt, de kértem, hogy ne a tömbház előtt adja oda, hanem ha lehet, menjünk fel, próbáljuk ki. (Mi csak 20km-t autóztunk érte, de ha hazaviszi Finnországba, ahol unokatesóm él, úgy nehezebb a panaszkezelés
)
Eladó srác meglepődött, de belement. És jó is, hogy kipróbáltuk, mert volt egy apró baki a ventillátorral, amit benézett. Fuxálta, és mindenki megnyugodgatott, és elégedetten zárul az üzlet. -
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Én még eddig egyszer sem adtam el semmit utánvéttel, de nem is vettem azzal senkitől. Igaz, nekem az volt a fontos, hogy bízzanak bennem, mert azzal hosszú távon többet nyerek.
Az alkudozásról meg annyit, hogy személyes átvételnél is mindig előre leírom az illetőnek, hogy az ár fix, ha alkudozni szeretne, akkor el se induljon.
-
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Ez a túl szép,hogy igaz legyen sem mindig igaz sajnos. Én nem rég vettem egy vadi új sosem használt pc házat meg egy szintén sosem használt vízhűtést mert nem fért be az illető házába és mind a két cuccot féláron vásároltam. Kicsit nehezen indult mind két félnél a kommunikáció elsőre én is azt hittem kamu minden de aztán kiderült,hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14000F -ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest