- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Általában ami gyanúsan olcsó, annál benne van a nevében: gyanús.
Persze lehet ritka fehér holló eset, és jó a cucc, de el kell dönteni, az ember kockáztat-e. Ha bejön, jól járhat, de nagyobb eséllyel rábasz az ember, és akkor mehet a sóhivatalba panaszkodni, mert nem hallgatott a megérzéseire.Engem egyszer átvertek személyes átvétellel, alaplapot vettem, de görbék voltak a lábai, csak nem néztem meg, szimpatikus volt az eladó, bíztam benne. Hiba volt.
Nyáron vettem egy vidkártyát unokaöcsémnek. Személyes átvétel volt, de kértem, hogy ne a tömbház előtt adja oda, hanem ha lehet, menjünk fel, próbáljuk ki. (Mi csak 20km-t autóztunk érte, de ha hazaviszi Finnországba, ahol unokatesóm él, úgy nehezebb a panaszkezelés
)
Eladó srác meglepődött, de belement. És jó is, hogy kipróbáltuk, mert volt egy apró baki a ventillátorral, amit benézett. Fuxálta, és mindenki megnyugodgatott, és elégedetten zárul az üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest