- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldfülű
csendes tag
válasz
BigG.(nnnnn) #102 üzenetére
Szia!
Azt tudom, hogy közmunkát szabhatnak ki ha nem fizetsz (azt is, hogy nem tudnak rá kényszeríteni arra, hogy a közmunkán tényleg dolgozz is, ne csak megjelenj és immel ámmal ténykedj valamit
), illetőleg végső soron elzárást is kaphatsz. (ekkor még jogod van akkor is befizetni az összeget amikor érted mennek a rendőrök egészen a börtön kapujáig
)
Ha jól tudom, akkor az elzárás a leges leg utolsó eszköz amit alkalmazhatnak
Ki tudja..... lehet ácsorogni és pihengetni is közmunka alatt, a lényeg hogy megjelenj és "ledolgozod" (elméletileg dolgozd, valóságban légy jelen -- nem teljesítményt szabnak ki, azaz hogy mit kell megcsinálnod, hanem csak feladatot
hogy mivel töltsd el a közmunkát)
No de most nem adtam tanácsot
azt letagadom ha ezt állítanád
Üdv:
Beatrix.
(hééé amúgy mindennek legalább 2x nézz utána amit SZTV és bírságod ügyében mondok,....
gyakorlat híján nekem is nehéz tanácsot adni ebben )
-
EmberXY
veterán
válasz
BigG.(nnnnn) #102 üzenetére
Legközelebb inkább szaladj el..
De nem én mondtam...
Ha szerencséd van, nem lesz olyan nagy összeg, esetleg az összeg kiszabásában nem tud "segíteni" a már említett ismerősöd?
Egyébként ilyenkor elképzelem, hogy milyen jót röhöghetnek a rendőrségen, akik ezeket a fórumokat olvassák (mert biztos, hogy ilyen helyekről is gyűjtenek információkat szükség esetén, kvázi állandóan.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest