Hirdetés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1., Ez itt magyarország, és tudom, hogy egyesek szerint ezt így leírni ősi román szokás, de sajnos a tények kiválóan jellemzik az országot: itt a csalókat támogatja a hatóság.
2., egy Galaxy S3 telefont kínáltak eladásra 58000Ft-ért... ...most nyitottak egy Web áruházat... ...A nyitási akciók miatt ilyen olcsó most a készülék...
Egy Galaxy S3 ára most 120 ropi. Ha valahogy sikerült nettóért megcsípni, az 95. Ezeken úgy 10-12% árrés lehet, tehát a diszribútori ár valahol nettó 80 ezer lehet. Vajon hogy lehet, hogy valaki bruttó 58-ért adja ezt a terméket, még áfát is fizet, és még árrése is van, és a cége adót is fizet? Ehhez nettó 35 körül kell beszereznie a készüléket. Ezt az árat, ha direktben Dél-Koreából rendelsz 1000 darabos tételt, vám, áfa és egyéb díjak és adók nélkül, akkor sem tudod elérni. Tehát a telefon vagy lopott, vagy átverés.
Nem akarnék személyeskedésbe belemenni, hogy vajon gondolkodni felejtettél el, vagy arra számítottál, hogy lopott árut kapsz, ami erkölcsileg... De felteszem, hogyha valaki megpendítené, hogy a pofáraesésedben nem teljesen vagy vétlen (és akkor úgy érzem, nagyon korrekt voltam), tán meg is sértődnél.
Ne érts félre, szerintem a rendőrségnek kutya kötelessége lett volna semmi perc alatt felderíteni egy ennyire egyértelmű bűncselekményt (mert ez az), de kár lenne a sztorit úgy beállítani, hogy szegény te, mennyire átvertek, és senki nem tesz semmit, mert nem teljesen ezt érzem valóságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest