Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasz28
csendes tag
Üdvözletem!
A következőben szeretnék segítséget kérni,ugyanis 2012.07.05-én vásároltam 1 Samsung Galaxy S Plus tipusú készüléket!
Na ezt 2 napja rendörség lefoglalta mivel lopott volt a készülék.
Amikor megvásároltam akkor az eladóval személyesen találkoztam,ugyanis nem akartam abba a hibába bele esni amibe sajnos mások,hogy utal és cserébe semmi!
Már ott gyanús volt a dolog amikor találkoztam az illetővel,és megtekintettem a telefont,minden rendben tűnt a készülékkel kapcsolatosan,de papírjait az össze tartozéka mellett hiányoltam!
Ekkor igéretet tett,hogy utánnam postázza ugyanis hirtelen nem találta őket de ez nem jött össze neki máig sem!
55ezer forintot átadtam neki és ezzel elváltunk!
A rendörségen annyit mondtak nekem vigyorogva,hogy rövidebb lettem 1 telefonnal!
Meg majd kapok határozatot,hogy ezt lefoglalták tőlem és mire jutottak az üggyel kapcsolatban!
De ezzel előrébb nem vagyok!
Mi tehetek ilyenkor?Nem vagyok jártas ezekben a dolgokban szerencsére ezért kérek tanácsot vagy véleményt!
Egyébként az uriember felhasználóneve::MTC:kandurÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest