- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasz28
csendes tag
Üdvözletem!
A következőben szeretnék segítséget kérni,ugyanis 2012.07.05-én vásároltam 1 Samsung Galaxy S Plus tipusú készüléket!
Na ezt 2 napja rendörség lefoglalta mivel lopott volt a készülék.
Amikor megvásároltam akkor az eladóval személyesen találkoztam,ugyanis nem akartam abba a hibába bele esni amibe sajnos mások,hogy utal és cserébe semmi!
Már ott gyanús volt a dolog amikor találkoztam az illetővel,és megtekintettem a telefont,minden rendben tűnt a készülékkel kapcsolatosan,de papírjait az össze tartozéka mellett hiányoltam!
Ekkor igéretet tett,hogy utánnam postázza ugyanis hirtelen nem találta őket de ez nem jött össze neki máig sem!
55ezer forintot átadtam neki és ezzel elváltunk!
A rendörségen annyit mondtak nekem vigyorogva,hogy rövidebb lettem 1 telefonnal!
Meg majd kapok határozatot,hogy ezt lefoglalták tőlem és mire jutottak az üggyel kapcsolatban!
De ezzel előrébb nem vagyok!
Mi tehetek ilyenkor?Nem vagyok jártas ezekben a dolgokban szerencsére ezért kérek tanácsot vagy véleményt!
Egyébként az uriember felhasználóneve::MTC:kandurÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő