- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozirisz123
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Sztorim a következő, eladtam egy laptopot egy hirdetős portálon uttánvéttel 40500ft-ért, Vevő átvette utána közölte idézem: Ez neki nem tetszik túl régimódi meg a billentyűzete se magyar de mindegy.Eltelt egy hét újra jelenkezett hogy elromlott a gép azonnal vegyem vissza a laptopot mert xar. Írtam neki hogy vissza nem veszem de küldje vissza és megcsináltatom és visszaküldöm,erre válaszként ezt kapom pémzt kérem vissza vagy megyek a rendőrségre mert elromlott ez a xar meg nem magyar billentyűzetű, ebben igaza van elfelejtettem írni hogy nem magyar, de a képeken ez látszódik is,,amúgy a gép tenyleg rendben volt,megkérdeztem tőle miért csak egy hét múlva jelzi hogy vegyem vissza mert nem tetszik, válasz: Mert most xart be és csaló vagyok mert nem szerepelt a hirdetésben hogy nem magyar billentyűzetű, Most ott tartunk megy a rendőrségre mert neki nem felel meg hogy megjavítassam, kell nekem egyaltalán akármilyen garanciát vállalni magánszemélyként 1hét eltelte után? Válaszokat megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest