Hirdetés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a Hardverapro oldalán egy sráccal, hogy megvásároltam tőle egy Sennheiser típusú fülhallgatót, amire azt írta, hogy újszerű állapotban van.
A fülhallgató eredeti ára kb. 14ezer HUF, ő 4000 HUF-ért adta, de nem gondoltam semmi rosszra, hiszen használt, de újszerűként kínálta. Külön üzenetben rákérdeztem, hogy miért adja ennyiért, erre ő azt mondta, meg van szorulva pénzügyileg, de semmi baja, újszerű állapotban van.
Utaltam neki a pénzt (4650,- Ft), majd 2 nap múlva kaptam egy olyan fülhallgatót, ami nem hogy újszerű, de még csak jó állapotban sincs. Még a gyári dolgok sincsenek meg hozzá (fülkagyló-tartó), de még az egyik oldali fülpárna is másik típusé (a gyári sárga, amilyen az egyik oldalon van rajta, a másik viszont fekete, gyárilag mindkettő sárga - így még kinézete is gagyi). Baromi koszos, valamint nem is szól rendesen.
Amikor szóvá tettem neki, azt mondta, visszautalja a pénzt, én pedig kértem a címét, ahová visszaküldhetem a terméket. Azóta nem válaszol sem e-mailre, sem PÜ-re a fórumon.A nevét, címét, számlaszámát tudom, valamint a bizonylat is megvan az utalásról.
Mit tudok tenni, érdemes vele foglalkozni egyáltalán, van rá esély, hogy visszakapjam a pénzem?
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest