Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norbi.Sz

senior tag

Sziasztok!

Olyan problémám van a Hardverapro oldalán egy sráccal, hogy megvásároltam tőle egy Sennheiser típusú fülhallgatót, amire azt írta, hogy újszerű állapotban van.
    A fülhallgató eredeti ára kb. 14ezer HUF, ő 4000 HUF-ért adta, de nem gondoltam semmi rosszra, hiszen használt, de újszerűként kínálta. Külön üzenetben rákérdeztem, hogy miért adja ennyiért, erre ő azt mondta, meg van szorulva pénzügyileg, de semmi baja, újszerű állapotban van.
    Utaltam neki a pénzt (4650,- Ft), majd 2 nap múlva kaptam egy olyan fülhallgatót, ami nem hogy újszerű, de még csak jó állapotban sincs. Még a gyári dolgok sincsenek meg hozzá (fülkagyló-tartó), de még az egyik oldali fülpárna is másik típusé (a gyári sárga, amilyen az egyik oldalon van rajta, a másik viszont fekete, gyárilag mindkettő sárga - így még kinézete is gagyi). Baromi koszos, valamint nem is szól rendesen.
    Amikor szóvá tettem neki, azt mondta, visszautalja a pénzt, én pedig kértem a címét, ahová visszaküldhetem a terméket. Azóta nem válaszol sem e-mailre, sem PÜ-re a fórumon.

A nevét, címét, számlaszámát tudom, valamint a bizonylat is megvan az utalásról.

Mit tudok tenni, érdemes vele foglalkozni egyáltalán, van rá esély, hogy visszakapjam a pénzem?

THX

Új hozzászólás Aktív témák