Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marika09
újonc
sziasztok!
én rendeltem az OLX-en egy " európai tresszelt hajat", ami 25000ft volt +postaköltség!
kértem az eladótól garancia levelet is.
megkaptam a hajat csak köze nincs ahhoz amit megbeszéltünk (vannak üzeneteink az OLX-en)
ilyenek: hogy azt írta 20cm-sek a tresszek, de csak 15cm mindegyik 3db van belőle
a garancia levele nem az ami a hajhoz jár, csak egy kézzel írt irka- firka amibe annyit ír, hogy ő garanciát vállal h emberi minőségű a haj, nekem pedig azt írta üzenetben hogy magyar haj.....
Írtam neki, hogy utalja vissza a pénzem és visszaküldöm a hajt.
nem akar beleegyezni, arra hivatkozva, hogy én már összefogdostam és így már nem tudja másnak eladni, de én is csomagolás nélkül (védő folia, nejlon) kaptam, csak egy borítékba belerakva...
kérlek segítsetek mit tudok tenni, hogy visszakapjam a pénzem, perköltségek nélkül ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest