Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marika09
újonc
sziasztok!
én rendeltem az OLX-en egy " európai tresszelt hajat", ami 25000ft volt +postaköltség!
kértem az eladótól garancia levelet is.
megkaptam a hajat csak köze nincs ahhoz amit megbeszéltünk (vannak üzeneteink az OLX-en)
ilyenek: hogy azt írta 20cm-sek a tresszek, de csak 15cm mindegyik 3db van belőle
a garancia levele nem az ami a hajhoz jár, csak egy kézzel írt irka- firka amibe annyit ír, hogy ő garanciát vállal h emberi minőségű a haj, nekem pedig azt írta üzenetben hogy magyar haj.....
Írtam neki, hogy utalja vissza a pénzem és visszaküldöm a hajt.
nem akar beleegyezni, arra hivatkozva, hogy én már összefogdostam és így már nem tudja másnak eladni, de én is csomagolás nélkül (védő folia, nejlon) kaptam, csak egy borítékba belerakva...
kérlek segítsetek mit tudok tenni, hogy visszakapjam a pénzem, perköltségek nélkül ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest