Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
SimonYana #1355 üzenetére
Én személy szerint csak személyes üzletekben vagyok már benne. Volt, hogy PH! félisten, sok pozitívval úgy gondolta, hogy átveri a másikat, lehetett ilyet olvasni ugye... aztán ott van Cybertrone/Pisti88+ esete is pl.
róla sem gondolta senki, hogy milyen ember valójában, azt egyszer csak, mintha gát szakadt volna át, úgy jöttek az áldozatok elmesélni történetüket...
Arra is volt példa, hogy az illető előre utalt, rendben meg is kapta a csomagot, és a vásárló állította, hogy téglát talált a csomagban, miközben te tudod, hogy rendben fel lett adva. Ha nincs arról videó, ahogy csomagolod be, az életbe nem bizonyítod az igazad.Csak íme pár példa...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest