- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vano81
újonc
Sziasztok!
Megrendeltem egy redőnyöstől, hogy készítsen el 3 db fa fedőnyt 3 darab nyílszárómhoz.
Az 3. beszerelésekor teljesen ferdén erszkedett le. Elősször az ablak keret ferdeségére kezdte fogni de miután vizszintezővel megmértük kiderült, hogy még sem az ablakkerettel van baj. Később levelében már elismerte, hogy a gyártás során jött létre hiba. Majd ígéretet tett, hogy legyárt egy újat. Mikor nagynehezen sikerült elérnem, hogy visszajöjjön hozta magával az "új" mint kiderült ugyan azt hozta vissza csak kicserélt pár lécet. A festés a redőnyön ugyan törtfehér volt de más árnyalatú volt ami feltüűen látszott ráadásúl a ferdeség leengedéskor továbbra is fenn állt. Ekkor igéretet tett, hogy legyárt egy újat és azt beszereli.
Telefonon hívom nem veszi fel. Levélre sms-re válaszol de mindíg csak azt, hogy majd jövő héten beszereli de sosem hív, hogy mikor. Állítólag kész az új redőny. Már azt is felajánlottam, hogy adja ide majd én beszerelem de nem reagált rá.Van aláírt szerződésem és a felét adtam oda neki kpben.
Mit tudok tenni?
Segítséget előre is köszönöm.
Norbert
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest