Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Nekem olyan gondom/esetem lenne, hogy pár napja vásároltam egy számítógépet, pár várossal arrébb. Semmi gond nem volt vele, garanciapapírt is adtak hozzá, ahogy ígérve lett, azonban néhány nap eltelte után felhívott az eladó, hogy kérné vissza a haverja a gépet (akitől ő is vette), mert a T-től részletre lett kihozva. Mivel elég jó áron vettem, úgy voltam vele, hogy ha nem is felel meg az elvárásaimnak, tovább adom. Így is lett, mondtam a srácnak, hogy rajtam már hiába követelőzik, mert nincs meg. Nem tudnak rólam semmit, egyedül a nevem és a telefonszámom. A számítógépet én rendesen kifizettem, az eladó eladáskor nem hívta fel a figyelmem, hogy részletre lett vásárolva, illetve nem született adás-vételi szerződés. A kérdésem az lenne, hogy bár nem én vettem fel hitelre/részletre a gépet, lehet belőle bármi problémám? Ha igazat mondott én vagyok a 3. ember akin keresztül ment a gép, illetve már nem is az az alaplap és processzor van benne ami a T-s garanciajegyen szerepel, korábban valamelyik tulaj kicserélte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Lightyear - befektetési app
- Mobilinternet
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Energiaital topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest