- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1072 üzenetére
Igen.. Ahogy szoktak mondani..
"Es en addig hol leszek??" ...mig a fulest osztogatjak..
De amugy meg teljesen felesleges ilyen miatt izgulni..
A gep nem lopva lett, nem eroszakos uton lehuzva valakitol.
Sajat onszantabol adta el az illeto, amit lehet kesobb megbant, vagy rajott bukott rajta nem is keveset es most meggondolta magat.. De ahogy mondjak..
Keso banat az ilyesmi... -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1070 üzenetére
Szerintem nem.
Gepet tiltani tudtommal nem lehet, ugy mint telefont..
A gep ertekesitesre kerult, most hogy az reszletre volt-e vagy sem ahhoz szerintem a vevonek nem sok koze van.
En eladtam, Te megvetted. Es itt le is zarult az egesz.
Mivel a gep az O neven van, O vallalt ra feleloseget, hogy fizeti tegyen is igy. Az mar az elado baja, hogy nincs meg, bukott rajta nem is keveset (mert ezen csak bukni lehet akar az ilyen egybegepek miatt, akar a T-tol vasarol az ember, mert nem a legolcsobb, persze amit azokert a HW-ert kifizet az ember)
Itt csak annyival jar jobban az ember, hogy reszletre meg tudja venni, joforman papirok nelkul.
Tehat szerintem Neked ez miatt ne fajjon a fejed, mivel a kialkudott osszeget kifizetted az eladonak.
Senki sem kenyszeritette, hogy eladja, vagy hogy vedd meg.En tojnek magasrol a dologra.. Nem tudnak ugy sem csinalni semmit, nincs az a hatarozat ami ez miatt Neked okozna kellemetlenseget, max ha kapsz egy fulest az eladotol mert nem adod vissza a gepet vagy tuladtal rajta.. De az is igazsagtalan, mert o eladta.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest