- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeetWhite
csendes tag
Tudom hogy átb***tak, de egésségükre... Én nem sokat vesztettem, mert ''csak'' 90 ezret fizettem... Ez annak gáz, aki jobb készüléket vesz, és csak utána jön rá az átverésre... És nekem nem volt érdekem a 2 év gari, csak egy jópont volt ami a bolt mellett szólt... A boltot szándékosan nem említem...
-
PeetWhite
csendes tag
Ez nem igy megy... Egy új dologra rányomhatsz egy használt jelzőt... Elnézést, de a magyar hatóságok szarnak ez ilyenre... Nekem még a W810i dobozán a fólia is rajta volt, és mondom, 1 évvel a vásárlás után kapod a gyári garijegyet (ha minden igaz) és akkor már tényleg használt lesz...
Egyszerűbben: van egy szekered () amit egy kis szekérkereskedésben vettél... A szekeret gyártó műhely 12 hónap garanciát vállal minden ÚJ szekérre, a HASZNÁLTakra csak 6 hónapot... Mit mond a kis szekérkereskedés eladója:
- Itt a vadonat ÚJ szekér... Én vállalok rá 6 hónap garanciát...
Ekkor te reklamálsz, hogy a gyári 12 hónapos, mire ő:
- Igen, de ha letelik a 6 hónap, te vissza fogod hozni, akkor már használt lesz, és én a gyártó garancialevelével, amin 6 hónap garancia van, ismét eladom neked a szekeret de most használtan...
És mit mond a matek: 6 + 6 = 12...
Vagyis tényleg 12 hónap garanciád lesz a szekérre, ha igaz amit tudok... Ha nem, akkor szopacs van... -
PeetWhite
csendes tag
Nah szóval mit is jelent... Én nem nagyon tudom, ez jó kérdés, viszont a 0% ÁFÁnak a következményeit tudom...
- A telót a gsm bolt meghirdeti olcsón, 0%os áfával
- Te megveszed és mikor hazaérsz látod, hogy a garilevél nem gyári és csak 1 évre szól
- Felhívod őket, és megkérdezed, hogy most hogy is van ez
- Ők azt mondják: '' Az első évet mi vállaljuk, az első év végén szervizelésre hozod, megkapod a gyári egy év garit, mert addigra már használt lesz a telód''
Nekem ezt mondták, nem tudom hogy igaz e, szerintem jól átb***tak, de nem érdekel... A W810i-m megvan és ez a lényeg... És 2 évig minimum nem veszek új telót
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest