Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag
Hát ez tényleg nagyon korrekt válasznak tűnik, felhívom és megkérdem, hogy az se k750i-hez is rendes se gari jár-e.Mert az összes boltban csak ők vállalnak rá garit
-
adam526
tag
a phonezone csak másfél hét múlva kap k750i-t, amúgy ott sajna rájön az áfa, és így már rögtön nem olyan bíztató az ár
Amúgy ott is csak ők vállanak rá garanciát, nem sonyericssonos garancia van rá. Ezek szerint egyik független boltban sincsen, csak általuk vállalt garancia?
[Szerkesztve] -
adam526
tag
De, blokkot ad, csak számlát nem. És a blokk elég a garihoz
-
adam526
tag
Gsm line sokkal jobb, most találtam, 1 év gari, nettó 86 ezer, kérésre nem ad számlát, akkor ennyit kell fizetned, holnap-tól lesz k750i. Link a k750i topikban.
1 órán belül budapesten házhozszállítás -
adam526
tag
Nem is tudom, hogy mi az a nominatív adózás, kifejtenéd bővebben?
[Szerkesztve] -
adam526
tag
Kezd még érdekesebbé válni a gsm depós dolog!
IDÉZET BYB HOZZÁSZÓLÁSÁBÓL (Téma: K750i):
''Brand new információ: GSM-Depo-s srác felesége karambolozott, ezért ma nem jön fel Budapestre! Elég kétségbeesett volt a hangja, ezért mindenkit megkérnék, hogy ne kezdjen el poénkodni rajta és azt gondolni, hogy emiatt méginkább kama a cég!!! Holnap újra csörgök rá és meglássuk!
üdv
BBence'' -
adam526
tag
Nálam úgy előbb elérsz valamit, hidd el
-
adam526
tag
Amúgy én az se k750i-t szeretném megvenni, már 3 hónapja várok rá, ezért ilyen sürgős
. De végülis örülök, hogy megnyitottam ezt a topikot, mivel így ráébresztettetek, hogy itt valami svindli van. Végülis ebbe a pár napba, 1-2 hétbe már nem fogok belehalni. Én csak ott veszek független telót, ahol gyári garit adnak rá, nem a bolt vállal rá.
-
adam526
tag
Esmen: köszönöm a kultúrált hozzászólásodat, azért mert ph nagyúr vagy, még nem kéne osztani az észt, főleg ilyen stílusban. Kulturált formában nem megy?
-
adam526
tag
Pont ezért várakozom most, hogy ők ketten mit mondanak! Majd megkérem Byb-et hogy telefonáljon be egy ericsson szervízbe, és gariszám alapján ellenőriztesse le, hogy nem hamis-e
-
adam526
tag
2 eshetőség lehet
1: Igaznak tűnő számlát ad, de ez a garancia érvényesítésénél kiderül, és gondolom, hogy volt már olyan ember, aki itt vásásrolt, és utána gondjai voltak a telefonnal. Ilyen esetben pedig, aki rájön, hogy nem ér semmit a garija, az valószínűleg bejelenti, hogy ez a cég illegális tevékenységet folytat. Ha nem ad számlát, akkor alapból kizárva a vásárlás, mármint nálam, mert akkor a garival semmit sem érsz.
2: Teljesen legaláis a dolog, mert külföldről hozza be, és valamilyen legális módon 0%-os áfaként számolja el
Nekem az számít, hogy tényleg legyen 1 év garancia, és egy érvényes számla, onnantól kezdve, ha probléma van, bemegyek az egyik ericsson szervízbe és ott megjavíttatom. Amúgy ott utólag ingyen töltenek fel magyar menüt!
Ma megy Byb venni egy k750i-t, holnap meg Powerbulldog. Megvárom a tapasztalataikat, és akkor meglátom, hogy megéri-e itt vásárolni. Ennél jobbat most nem tehetek
Nekem csak a bruttó ár jön szóba máshol, mivel nem tudok áfá-t visszaigényelni -
adam526
tag
Lehet, hogy várok 1-2 napot, aztán meglátom mi lesz
-
adam526
tag
Nagykerből szerzi, amúgy kizárt, hogy minden telefontípusból van , boltokat is kiszolgál, és illegális lenne. Főleg, hogy neten hirdeti egy csomó helyen, az aproneten is. Már rég elkapták volna ha illegális lenne. Szerintem ne ítélkezzünk, amíg egy nem kérdezett meg senki egy szakembert, aki ezzel foglalkozik, és biztosan állítja, hogy ez illegális.
-
adam526
tag
Agyonstrapált? Most jött ki a teló. Ha ad korrekt számlát meg garit, akkor nem lehet baj. És eleve halopott lenne, akkor nem lenne rá gari
[Szerkesztve] -
adam526
tag
Valaki légyszi kérdezze meg, akinek van ilyen kapcsolata!!!!!
-
adam526
tag
Látm, jól megkevertem a sz*rt, de mindegy. Ez dolog biztosan nem illegális, a lényeg az hogy nekem 87900 ft -ot kell fizetnem és nem többet. Ez a cég amúgy kisebb boltoknak is szállít be, eddig csak nagykerként működött, de most már minket, magánszemélyeket is kiszolgál. Amúgy ha illegális, akkor is csak a bolt szívhatja meg, te nem. Mert kapsz számlát, garit, és onnantól kezdve a többi nem számít.
És azt értsétek meg, hogy AD SZÁMLÁT, el tudod költségként számolni, de az áfát nem tudod visszaigényelni. EZ akkor nem lehet illegális!!!!
[Szerkesztve] -
adam526
tag
Azért nyitottam ezt a topikot, mert most vagyok telefonvásárlás előtt, és szeretném, ha megnyugtatna egy pár ember, hogy vásárolt már itt. Amúgy az áraik a legjobbak:
Bővebben: link
-Mit jelent a különbözeti adózás, vagyis, hogy nem kell áfá-t fizetni???????
-Előre is köszi a segítséget
-Sürgős lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Ericsson K750 (W800-as Walkman Software-el)
- Telefon gyűjtemény
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Nokia 6230 - Gyári tartozékaival - Megkímélt állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest