Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Hát sajna mennem kell haza ...
1-2 nap múlva visszanézek ... remélem lesz több válsz is ...
1-2 árjóslatra kiváncsi lennék (9500pro/proci) -
Antonio
senior tag
Én most nem konkrét áremelkedésről beszélek hanem arról (ill azt kérdezem)hogy ez tendencia szerű dolog (e?)hogy ugye ilyenkor nyár közepén holt szezon aztán iskolakezdés stb elkezdenek menni az árak felefele és ha ige milyen mértékben ...
szóval a kérdés várjak szeptemberig (és biztos nem fogok-e rosszabúl járn) és gyüjtögessem a lóvét (keveseb hitel!!) ...
vagy köv. hónapban vegyem meg a gépet ????
melyik jobb ? -
Antonio
senior tag
Hát senki nem méltat válaszra? :( :0
(biztos gagyi címet adtam) -
Antonio
senior tag
Üdv.
Már egy másik topicban felvetettem -többek között- ezt a kérdést ... de mégegyszer megteszem egy kicsit kibővítve ...
Mostanság szeretnék venni egy gépet kb: Abit NF-S, AMD 2400+, 60- v 80 Gigás Seagate, 2x256 ddr (333 vagy 400 hz, majd meglátom az árakat), DVD-CD olvasó, +külön CD író (majd meglátom mi lesz a bótba, bár jó lenne TEAC Pioneer, JÓ !!lenne pl.: ha ebbe tudnátok hirtelenjébe tanácsot adni milyet ajánlotok... , pár ezer Ft különbség, nagy minőség beni különbséget tartogat? pl ''olcsóbb'' LG is bőven megfelel? ...) Samsung 757 NF, valami kultúrált minőségibb 2.1 es hangszór, ja és a nagy dillema a videó kártya vagy valamilyen jó árú (40 e Ft körül) de ismert 4200-es (vagy 4600-4800) (Abit, Club3d, (XFX?)) vagy ha netán lehet kapni majd/még 9500Pro-t a számomra 50 000-es (ja bruttóba beszélek ) lélektani határ alatt/közelében akkor inkább azt ...
Tehát azt ''hallottam'' hogy ezt a vásárlást június vége ill júli elején érdemes megtenni, mert utána elkezdenek menni az árak felfele ...
Ez mindegyik részegységre igaz, és milyen mértékű az áremelkedés, teszemaszt augusztusba veszek gépet akkor már akár 10-20% is lehet a difi az 1 hó val korábbi árhoz képest?
Ja és ez valószínűleg úgy lesz (hát remélem) hogy 150 rugót leperkálok a többi hitelbe és a Sulinetes okosságot is kihasználom (60 e Ft stb...) És itt a következő fogas kérdés a Sulinetes cégeknél bármilyen gyártmányú/márkájú alkatrészre vonatkozik az adókedvezmény vagy csak 1-2 adott márkára és teszemaszt, pl.: a fent leírt gép márkáinak felére
:(nem ... ?
Thx...
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest