- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
szerintem vegyél inkább mát dvd írót! vagy várj vele szeptig
addigra már 50 eFtben is nagyobb lesz a választék -
Ha sokat játszol, akkor 9500pro alá ne menjél (qrva szép képe van az ATInak, idáig megrögzött Geforce-s voltam) :(
-
Protoss
senior tag
Nem gond a cím, de egy kicsit elméleti a kérdés.
Egy biztos, hogy a procik stabilan esnek. A ramok most fogyasztóbarát áron vannak. A forint gyengülés erősödése még bekavarhat.
Monitor kártya miatt nem irigyellek, mert bizony drágák és az nvidia gyenge szereplése miatt nem törtek le annyira az árak. Ezzel várj, ha tudsz!
Hangkártya, már alakul 5-10 eFt között már bőven jók vannak. Az audigy2 és terratec felső kategóriásoknál most már esnek az árak. -
Antonio
senior tag
Hát sajna mennem kell haza ...
1-2 nap múlva visszanézek ... remélem lesz több válsz is ...
1-2 árjóslatra kiváncsi lennék (9500pro/proci) -
Antonio
senior tag
Én most nem konkrét áremelkedésről beszélek hanem arról (ill azt kérdezem)hogy ez tendencia szerű dolog (e?)hogy ugye ilyenkor nyár közepén holt szezon aztán iskolakezdés stb elkezdenek menni az árak felefele és ha ige milyen mértékben ...
szóval a kérdés várjak szeptemberig (és biztos nem fogok-e rosszabúl járn) és gyüjtögessem a lóvét (keveseb hitel!!) ...
vagy köv. hónapban vegyem meg a gépet ????
melyik jobb ? -
Atom
aktív tag
pl itt eza topic: http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=16528
itt jókat rebesgetnek :) -
Atom
aktív tag
Eza sulinetes dolog elég jó kérdés. Én eddig úgyláttam, hogy csak full konfigok voltak azokis irreálisan magas árakon. Én monitost vennék szívesen annak segítségével, de lehet nemlesz belőle semmi. Az áremelésről én spec nemhallottam, de 1-2 alkatrész, pl vidkari szerintem nemlesz drágább.
-
Antonio
senior tag
Hát senki nem méltat válaszra? :( :0
(biztos gagyi címet adtam) -
Antonio
senior tag
Üdv.
Már egy másik topicban felvetettem -többek között- ezt a kérdést ... de mégegyszer megteszem egy kicsit kibővítve ...
Mostanság szeretnék venni egy gépet kb: Abit NF-S, AMD 2400+, 60- v 80 Gigás Seagate, 2x256 ddr (333 vagy 400 hz, majd meglátom az árakat), DVD-CD olvasó, +külön CD író (majd meglátom mi lesz a bótba, bár jó lenne TEAC Pioneer, JÓ !!lenne pl.: ha ebbe tudnátok hirtelenjébe tanácsot adni milyet ajánlotok... , pár ezer Ft különbség, nagy minőség beni különbséget tartogat? pl ''olcsóbb'' LG is bőven megfelel? ...) Samsung 757 NF, valami kultúrált minőségibb 2.1 es hangszór, ja és a nagy dillema a videó kártya vagy valamilyen jó árú (40 e Ft körül) de ismert 4200-es (vagy 4600-4800) (Abit, Club3d, (XFX?)) vagy ha netán lehet kapni majd/még 9500Pro-t a számomra 50 000-es (ja bruttóba beszélek ) lélektani határ alatt/közelében akkor inkább azt ...
Tehát azt ''hallottam'' hogy ezt a vásárlást június vége ill júli elején érdemes megtenni, mert utána elkezdenek menni az árak felfele ...
Ez mindegyik részegységre igaz, és milyen mértékű az áremelkedés, teszemaszt augusztusba veszek gépet akkor már akár 10-20% is lehet a difi az 1 hó val korábbi árhoz képest?
Ja és ez valószínűleg úgy lesz (hát remélem) hogy 150 rugót leperkálok a többi hitelbe és a Sulinetes okosságot is kihasználom (60 e Ft stb...) És itt a következő fogas kérdés a Sulinetes cégeknél bármilyen gyártmányú/márkájú alkatrészre vonatkozik az adókedvezmény vagy csak 1-2 adott márkára és teszemaszt, pl.: a fent leírt gép márkáinak felére
:(nem ... ?
Thx...
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest