- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
Nem az extra funkciók hiányára célzok (személyesen nekem nem kell rádió, akkor azt vennék, diktafon sem kell, mert 5 év alatt sosem vettem fel semmit minidisc-kel sem) hanem arra, hogy egy _zene_lejátszó úgy népszerű, hogy mindenhol az hallatszik a neten, hogy szarul szól - az árához képest. Az iPod topicban rengeteg hibásról esik szó, ez sem érdekel senkit. Mindegy, ti tudjátok, az meg hogy egyszerűen használható-e... a legbonyolultabb sem nehezett, mint egy ATM! Ma MuVo-ztam egy kicsit, először próbáltam Creative cuccot, és egyből megtaláltam mindent.
-
<Adamsky>
nagyúr
''...ráadásul van az embernek egy olyan funkciója, hogy AutoGain. Tök könnyen hozzá lehet szokni ... A dobozhang is elmúlik 1 perc alatt...''
Hát nem is tudom. Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.
Derrrick írta:
''...click wheel használhatósága négyes-ötös, iTunes ötös, hangja négyes alá.''
''Úgyhogy a következő is iPOd lesz...''
Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy. -
rumos14
nagyúr
huh, koss-t alap EQ-n? volt plugom, a magasokat csont maxra kellett felnyomni, és még úgy is tök dobozhangzása volt, csak iAudio-val tudtam belőni a - szentségtörés következik - BBE hangzásjavító effektel.
úgy már szépen szólt.
amúgy meg a podon is vannak gyári EQ-k, rock, jazz, mittomén, nemde? -
rumos14
nagyúr
1. ha még a finoman szólva is ipod rajongó cnet oldal a sony-t hozza ki győztesnek, az jelent vmit. akkor nem kicsi a különbség
nyílván én is szívesen kipróbálnám fé óra erejéig az összes szóba jöhető lejáccót de erre nincs lehetőségem ezért kénytelen vagyok részben a netes tesztekre hagyatkozni.
2. én ezt úgy oldóttam meg hogy vettem egy fülbenyomós fülest. a külső zajok túlnyomó részét ezzel kizárom. -
rumos14
nagyúr
először is ha bántó volt a hsz-em bármelyik része akkor elnézést.
ha valaki Mac-es, bőven meg tudom érteni hogy szimpi számára az iPod, hiszen u.az a cég gyártotta, u.az a stílus, stb.
a ''jogvédett'' zenék ügyében igazad van, számomra is tárgytalan az egész téma. azt is leírom, hogy az általam jelenleg használt Sony NW-HD5 is csak a saját Sony-féle ''boltból'' letöltött zenéket támogatja, amiket viszont más lejáccó nem.
a belinkelt tesztben flat EQ-val (semmi módosítás) hasonlították össze a lejátszókat. amúgy meg kövezz meg, de én igenis kihasználom a sávosan állítható EQ-t. miért kéne elfogadnom azt ami alapból kijön belőle? tömörített zenéről van szó, az audiofil felfogásnak itt már eleve lőttek. kipróbáltam jópár fülest (kicsi, fülbedughatót, mert én ilyet használok, és tök máshogy szóltak. most akkor melyiket kell elfogadni, mint ''referenciahangzás''? egy párezer forintos fülesnél igenis fel kell nyomni a basszust, mert nekem úgy teccik. a sennheiser cx300-nál ami fülbenyomós fajta, nagyon szép az alapra állított mélyekkel, viszont egy kis magas kiemelés kell neki. száz szónak is egy a vége: nem értek azzal egyet hogy az EQ megöli a zenét, amennyiben párezer ft-os fülesekről és tömörített zenéről beszélünk. -
rumos14
nagyúr
bár nem nagyon tudom elkpépzelni magamról hogy igénybe vegyem a fizetős szolgáltatásokat, de ami felett elsiklasz, az az hogy az iTunes dalokat CSAK az iPod tudja lejátszani, míg a PlayForSure dolgokat minden lejátszó ami támogatja, tehát kb. az összes friss model. ha ilyen dalokat veszel, nem csak az aktuális lejátszód fogja tudni kezelni, hanem a következő is, ha esetleg márkát váltasz.
amúgy meg mivel a 128-as és 192-es mp3 közt igenis lehet különbséget hallani, feltételezem hogy az aac-ből átkonvertált mp3 sem lesz csúcsszuuper. (az iTunes-ról letöltött dalok milyen bitrate-tel vannak kódolva?)
ja és a #27-ben leírtam még pár bibit, főleg az utolsó lenne megszívlelendő (a tesztelt merevlemezes lejátszók közül az ippod szólt a leggyengébben). talán az mindenkinek szempont, hogy szépen szóljon az eszköze. persze lehet hogy az ájpodfíling hatására a hallóidegek engedékenyebbek lesznek egyeseknél :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest