- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Jaj, megint megöltem egy topikot.

De én még azért elolvasnék pár hozzászólást azoktól, akik tényleg istenítik.
Attól aki csak zenét akar hallgatni miért kell elvárni hogy olyan lejátszót vegyen amiben van hátvakaró, körömcsipesz, és nokedlireszelő is? It's just a bloody mp3-player, f' God's sake.
Ez a topik kicsit olyan, mint nyáron röhögni azokon akik forró tea helyett fagyit tesznek a fejükbe...
Egyébként azokból az emberekből van több, akik félnek attól ha egy rossz gombnyomás miatt a következő tíz percben zene nélkül maradnak és közben feldiktafonálják a fél városi közlekedést, vagy egy másik bökés hatására hopp, törlődik egy könyvtár zene, egy harmadik gomb miatt meg baromi sok lesz a mély hang. (Egyik munkám, hogy ilyen emberek problémáit oldjam meg - tényleg sokan vannak.)
Az Apple rengeteg évet áldozott arra hogy olyan cég legyen amiről mindenkinek az ugrik be hogy egyszerűen kezelhető cuccokat gyárt. (Hazudnék, ha azt mondanám hogy napi X óra bsd, linux, és router hegesztés után - menet közben helyrerakva néhány kék képernyőt - sz.r lenne elővenni valamit ami (c)Just Works, és nem nekem kell noszogatnom hogy működjön hanem önfrissít, öntölt, és önműködik.)
Szerintem elsősorban ezt veszik, és ezért lett sok iPod tulaj. Innentől a ''trendy'' (sic!) már öngerjesztő folyamat, de attól hogy sok van egy relatív buta lejátszóból a piacon, még nem fognám rá hogy csak azért mert mindenkit agymostak. Pár évvel ezelőtt még meglepődtem ha középkorúnál láttam mp3-lejátszót, és szinte mindegyik iPod volt. Nem hiszem hogy azért mert nagyon utánanéztek volna hogy ez-e a divat, vagy mert a gép előtt buzulva tudnák hogy apple=zisten. Hanem mert látták hogy ennyi gombbal még ők is elboldogulnak. Miért vegyenek olcsóbbért olyant, amit nem mernek kezelni?
A kérdés inkább az, hogy akik kihasználnának olyan funkciókat is ami egy default ipodban nincs benne, azok végül miért vesznek mégis azt?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest