- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Mit eszek rajta? Semmit.

Kellett egy mp3-lejátszó. Diktafonra nincs szükségem, mp3-at meg azért teszek a fülembe hogy ne kelljen rádiót hallgatnom. ~4 év használatra veszem, innentől édesmindegy hogy napi 30 vagy 50 forintot szánok egy lejátszóra, a filmlejátszás vagy a passziánsz meg csak jópofa extra.
Tehát a kinézet és a kapacitás alapján döntöttem. (Na jó, ez nem teljesen igaz, azt is értékeltem hogy csak rádugom a gépre és az új podcastok mellett autosynceli a határidőnaplót meg a contactlistet is.)
Egyébként nem igazán értem mi ez a para hogy saját/zárt formátumot használ. Az alternatív legális lehetőség (PlaysForSure) is saját/zárt, ráadásul mindkettőt lehet konvertálni mp3-ba. Tudom, minőségvesztés; de amíg fülhallgatón szól és nem B&W Nautiluson addig lesz.rom, hogy műszerekkel van kimutatható romlás.
Az egyetlen bosszantó dolog talán az, hogy nem lehet csak simán rámásolni a számokat/filmeket mert addig nem hajlandó hozzájuk nyúlni amíg nem látja őket az adatbázisban. De erre meg nincs szükségem, a csillagozás/CD borítók miatt úgyis valami iPod kompatibilis cuccal töltök rá műsort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő