- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tifusz
tag
Engem a Te helyedben az érdekelne, hogy nincs-e gond a VGA behelyezésével, mert sok ház esetében -sajnos a drágább darabok esetében is - annyira el van gányolva a ház, hogy ha becsavarja a naív high-end user a rögzítő csavart, akkor a VGA kártya túlfele kiemelkedik a foglalatból s nem indul el a gép...
Aztán meg jön a barkács...
Természetesen nem akarok általánosítani, de sok ház nagyon szép, de úgy szar ahogy van és annál felháborítóbb nincs, hogy az ember lepenget 15-20e Ft-ot majd otthon 1 óra fúrással/faragással/reszeléssel megy el ilyen apró dolgokkal...
Remélem nincs igazam... -
azzio
aktív tag
na, gondoltam én, hogy Q11, csak ennyire konkrétan nem akartam bakot lőni, ha mégse
nekem szimpi, olyat akartam venni, csak nem találtam feketében, úgyhogy másmilyet vettem. annyira nem új (mármint az eurocase q11), én már vagy fél éve szemeztem vele. rosszat nem hallottam. egyébként ultrapower q11 név alatt is fut ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest