- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz Wiz Khalifa #63001 üzenetére
Kell az a kis csücsök a sapka tetejére?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
válasz Wiz Khalifa #63003 üzenetére
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene van egy nokia 2700classic telefon. A kijelző felső sorában a térerő és a akku töltöttség mellett megjelent egy ikon amit nem tudok mit takar. Úgy néz ki mint egy szügletes zárójel [ csak vízszintesen lent és abból mutat felfelé egy nyíl. Ez mit jelenthet? Sim kártyával és annélkül is látszódik.
-
bnorci71
addikt
válasz Wiz Khalifa #63001 üzenetére
ahoz elég sok kel....
tényleg a VIP az milyen rang?
topikba sincs róla semmia Házigazda az sejtem, hogy az oldal létrehozó
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Argos
őstag
-
Wiz Khalifa
veterán
De 2GB rammal mire menne?
Mert a Chipset max annyit támogat. De lehet a lapos nem is kezeli a 2GB-ot sem mert le van pl butítva. Meg egy SSD meg 2GB ram mellett a proci is nagyon ótvar lenne.
Mint az ingyé osztogatott laposoknál a Celeron procis. Ramot raksz bele 4-8GB-ot meg SSD-t pl akkor is a proci lomha marad amivel az őrületbe mész ha úgy van.
Smoke some weed nigga!
-
Gyb001
senior tag
Üdv:
Valakit érdekel eladó Banan pi M3? Csere is lehet hogy érdekel.
[link]A83T 8-magos processzor 2GHz-en (nekem 1,8 ghz-n ment stabilan)
PowerVR SGX544
2GB LPDDR3 RAM
1080p HDMI port
Gigabit Ethernet
Wireless 802.11 b/g/n
Bluetooth 4.0[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Teng
aktív tag
256MB ram mellé SSD ?? és milyen oprendszert szánnál alá' valami parancssorosat? Ez a legfurább javaslat, amit itt hallottam
Lehet valamit félreolvastál és nem kötekedni akarok, de ez KO ...
Amúgy pedig lehet SSD-d, ha a memóriából kifogysz jelentős lassulást fogsz tapasztalni szerintem'..
2GB rammal simán elnetezgetnek az idősebbek' általában, persze van akinek semmi sem elég, de ha van rá mód annyi legalább javallott...
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Van-e valakinek eaton ellipse szünetmentese? És ha igen, működésre tudta-e bírni valahogy a szoftverét win7 64 bit alatt?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Gabir
aktív tag
Nem olvastam félre, csak segíteni szerettem volna. Főleg mert utánaírtam,amit nem olvashattál el, hogy memóriabővítés.
Egyébként tegyél próbát és ird meg a tapasztalatod.
( mielőtt lehurrogsz, az egymagos 1,6os Samsung netbookom használható lett, miután lecserélődött a 160as 5400rpm-es gyári HDDje, de van tapasztalatom G4-es Apple gépekkel is - OSX 10.4-10.5, egyik sem űrtechnika ) -
WildBoarTeam
senior tag
válasz Wiz Khalifa #63014 üzenetére
Ahány ember, annyi szokás...
Nem mindenki játékra vesz gépet, ahogyan nem mindenki irodai célokra.
Legtöbbször ez vegyesen jelenik meg mindenkinél, de aki az ingyen lapossal akar vadiúj játékokat tolni, az nagyon el van tévedve. Az nem arra van kitalálva.
Én is ültem olyan gép előtt és amit akartam intézni rajta, azt mind sikerült, még ha nem is a leggyorsabban, de az a pár perc plusz idő nem zavart.A pasziánsz és a fekete özvegy meg simán fut szaggatás nélkül is.
blabla
-
F1r3b1rd
tag
válasz Bull Boss #62993 üzenetére
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek !
Mostmár kíváncsi vagyok erre a notira, mert ahány leírást olvastam, az annyi féle kiszerelést írtak: DDR vs DDR2, IDE vs Sata HDD, Celeron M vs Pentium M cpu.
Nos igen, nem mai darab az biztos. Kikérdezem a tulajt hogy mit óhajt végül vele kezdeni, mert eredetileg arról volt szó hogy sima reinstall, úgyis csak recepteket néznek rajta+hír olvasás, utána kitalálta hogy jó lenne bővíteni. Most elkezdtem kalkulálgatni, és feltételezve hogy cserélhető a cpu vmi értelmesebbre + ram bővítés igaz hogy filléres tétel, de nagyon sok értelmét nem látom.
Hirdetésekben 13 körül már komolyabb kétmagosokat kapni, 25-30 körül pedig már üzleti széria, esetleg komersz max 3-4 éves gépeket kapni ami már jópár generáció eltérés.
A végén még lehet sikerül rábeszélnem egy ilyen megoldásra. Pláne ha sikerül vmi kis pénzmagért eladni a mostanit.
-
Gyb001
senior tag
Valakitől tudok venni 12 db HDD rögzítő csavart?
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Gyb001
senior tag
válasz Depression #63023 üzenetére
Melyik boltban?
Én alaptávtartót is 400 Ft-ért vettem 6 darabot.[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Digi TV masnal sincs?
-
bnorci71
addikt
http://minap.hu/cikkek/nem-vagjak-ki-szazeves-platanfat
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel,akkor van 2db eladó telefon a birtokomban:
Xiaomi Redmi Note 2 2GB RAM/16GB ROM
Lenovo Vibe Z2 ProBocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
elistvan
őstag
A mai nap helyett szombat délelőtt megyek Miskolcra így az alább dolgok vihetőek:
2x2Gb ddr2 800-a ram samsung
sata dvd író fekete (Sony optiarc illetve samsung)
LG ide dvd író
XfX Radeon 4650 1Gb ddr2 aktív hűtésű kártya
Sapphire Radeon 7770 1GB gddr5 vga
proci:
Core2 duo e8400. e8500, e7500, Xeon L5420
Xbox (360?) vezetékes controller
AVC Napoleon 775-ös toronyhűtő
775ös MSi 945GCM5 v2 alaplap+ Pentium, D830+Cooler Master hűtő (csak egyben)Egyéb apróságok a felsorolt dolgok képeivel együtt ebben a hirdetésben.
Privátban érdeklődj!
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
detroitrw
addikt
Eladó:
Alaplap: Asrock B75 Pro3M (LGA1155) - 10k
Proci: i3 3220 (LGA1155) - 19k
RAM:
1GB 667MHz (1 oldalas) Samsung DDR2: M378T2863RZS-CE6 - 1k
256MB 667MHz (1 oldalas) Infineon DDR2: HYS64T32000HU-3S-A - 2db = 0,5k
Óra: Polar M400 + H7 pulzusmérő - 40k (9hónap gar!)
Router: Xiaomi Mi WiFi Router Nano- 5kpróbagar/visszavásárlás 1-2hét
érd. PÜ
[ Szerkesztve ]
-
zoo-lee55
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék DDR2 1066MHz-es 2Gb ramot, esetleg 2*2Gb Kitet
Várom a muzeológusok jelentkezését, ár megadással!
Előre is köszi!˝Ej, ráérünk arra még!˝
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Csináltam win 7 alatt egy alkalmi hálózati kapcsolatot, amit már nem szeretnék használni. Hogy tudom törölni esetleg?
-
Teng
aktív tag
Ha valakinek akadna eladó 1TB-os 3,5'-ös HDD-je ne tartsa magába PÜ-ben jelezze csak HD Sentinel 100/100 érdekel...
-
Bull Boss
őstag
Szerintetek melyik a legjobb (ár érték arányban/izben, kiadósságban) Pizza, Hambi vagy Gyros házhoz szállítással Miskolcon?
-
vrmus
csendes tag
Eladó komplett gép, esetleg alkatrészenként:
alaplap: Gigabyte EP35-DS3L
CPU: Core2 Duo E4400 + gyári hűtő
RAM: 3x 512MB/667MHz RAM
VGA: Asus EN210 1GB 128bit passzív, low-profile
táp: High Performance Group Hiper HPU-4S480
ház: noname midi tower, apróbb karcolásokkal (asszem Super Power)
HDD: Seagate ST3250310CS 250GB 7200RPM SATA2 100% kondíció (felület teszt)
ODD: Samsung SH-S223 DVD±RW Dual Layer 2MB SATA BlackLap+CPU+cooler+RAM csak egyben, a többi külön-külön is vihető.
Személyesen átvehető Miskolcon, Kazincbarcikán, esetleg Edelényben és környékén. -
Jarod1
addikt
válasz Taifa Díaz #63042 üzenetére
hmm nekem,,ez újdonság legközelebb kipróbálom!
-
lemcsi
tag
Napot.
Vennék laptopot olyan 100k-ig.
Jó akksi nem hátrány, valamint nem gamer gép kell, mindennapi netezésre, doksi szerkesztések, email, és egyszerübb programok futtatására.
Ha falakit felcsigáz, akár féldisznót, tyúkot tudok szerezni cserealapnak, ha nem jó a kp. -
anorche1
őstag
Van egy chuvi vi8 típusú tabletem, amiben elromlott az aksi. Ugyanolyan aksit mint ami benne van, csak indiai webshopok oldalán találtam ahonnan nem szállítanak ide. Se ebay -en se alin nincs. Ezért alin kerestem a "chuwi battery" kifejezéssel olyan aksit, ami fizikailag belefér a tabletbe. Meg is rendeltem egyet, ma meg is jött. Viszont van vele egy kis probléma. A régi aksiból 5db vezeték megy a gép alaplapjára, 2db fekete, 2db piros és 1db fehér. A 2db fekete ugyanoda van forrasztva az aksi elektronikáján, ahogy a 2db piros is egy helyről indul. A fehér egy "t" feliratú helyre.
Az új aksiból csat 2 vezeték jön, egy piros és egy fekete. Ezt tudom bővíteni még 1-1 fekete és piros vezetékkel, de mi van az 1db fehérrel? Az mi? Kell az? Az az új aksi elektronikáján nincs "t" -s hely."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
jFox
addikt
Eladó HDD-k:
Seagate Barracuda 160Gb 100/100 - 2k
Seagate Barracuda 500Gb 100/100 - 4kADATA mSATA SP300 32Gb SSD - 5k
Abit KN9 Ultra alaplap, benne egy Athlon 64 3000+ proci - 5k
Akit érdekel valami, privátban jelezze!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
F1r3b1rd
tag
Keresnék !
1GB DDR2 533MHz-es notiramot, illetve
szintén laptopba SDRAM-ot 256 vagy nagyobbat 133Mhz-et(ez utóbbit személyes próbával, elég válogatós ez a régiség - acer travelmate x223)üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest