Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Gyb001 #80161 üzenetére
Hivatalos infó: [link]
"a teljesen beoltottak és a betegségen átesettek egyénileg a szálláshelyeket látogathatják, és ott a wellness és étkeztetési szolgáltatásokat is igénybe vehetik, azonban további feltétel, hogy 72 óránál nem régebbi negatív RT-PCR/LAMP vagy 48 óránál nem régebbi negatív antigén teszteredménnyel kell, hogy rendelkezzenek."
-
fila
senior tag
válasz
Gyb001 #74839 üzenetére
"Azoknak a jóhiszemű úthasználóknak, akik tévedésből hajtottak fel a díjköteles úthálózatra, a felhajtástól számítva maximum 60 perc áll rendelkezésükre, hogy megvásárolják úthasználati jogosultságukat."
Ha véletlenül legközelebb mégis fizetős szakaszra futsz, gyosan vegyél egy heti matricát.
Megúszod a büntetést.Egyébként 5000-ért kapsz megyei éves matricát
-
bnorci71
addikt
válasz
Gyb001 #67430 üzenetére
köszi
találtam egy fórumot ahol erről írnak, de gugli fordítással sajna nem jutok előbbre
az angolom meg ......hagyjuk -
Depression
veterán
válasz
Gyb001 #65580 üzenetére
Nekem a vessző előtti résszel volt bajom, általában valamit szoktak írni. Így nekem ez még mindig google fordításnak tűnik. Vagy már én öregedtem ki ebből.
Gigabyte R9 270x 2gb OC eladó. Dobozával, minden tartozékával. Chiplandben vásárolt.
Miskolc környékén akár házhoz is viszem.
3 nap próbagari. 28k. -
jFox
addikt
-
mycso
veterán
válasz
Gyb001 #63323 üzenetére
Jártam már annó én is így, hogy elfelejtettem kitölteni, megesik.
Ott hibáztál, hogy aláírtad a jegyzőkönyvet, amiben valószínűleg az szerepel, hogy nincs/nem is volt érvényes bérleted.
Amikor az ellenőrzéskor nálam kiderült, hogy nincs kitöltve és jól megakartak szexuálni, akkor zsebrevágtam, és mondtam, hogy otthonhagytam, de szeretném bemutatni, bár így is kellett valami 1-2000ft-ot fizetnem.
Na meg nekem állt az ellenőr, hogy dehát ő làtta nálam kitöltetlenül....de mondtam neki, hogy sajnálom rosszul látta.
Jók ezek a kis jogi csavarok... -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Gyb001 #63323 üzenetére
Szerintem már ilyen utólag bemutatós rendszer régen nincs. Ha megbüntettek, megkaptad a csekket is... nem hiszem, hogy sok mindent tudsz már ezzel kezdeni. Max befizeted.
Az utazási szabályzatukban is le van írva, hogy ezért büntetés jár, mivel egy kitöltetlen szelvényt bármikor át tudsz adni másnak, azaz többen is használhatják, ami veszteség az mvk-nak, ezért bírságolnak.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Gyb001 #63144 üzenetére
Nem teljesen újakra cseréltem, csak sokkal fiatalabbra.
Amúgy lampart lemezkonvektorok, picivel nagyobb teljesítménnyel. És mindenki azt állította, hogy a lemezesek elviselhetetlenül kattognak, de "meglepő" módon szerintem ez nem így van.(#63146) Diokhan
Gondolom "lefele" senki sem fejleszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest