Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
ATX pc ház táppal és LG dvd íróval (az író anno amikor vettem még ment és betettem az "üres" házba hogy építek egy gépet belőle de azóta nem érek rá ilyesmivel foglalkozni így kb 1 éve áll a szoba sarkában. Mivel nekem most nem szükséges csak a helyet foglalja megválnék tőle. -ár:6k
MSI Ti4400 128Mb agp 3k gyári hűtővel (vga, dvi, tvo) + 2kért zalman vf700 vagy zm80 passzív
Asus V8440 Ti4400 128Mb agp lila nyák 3k gyári hűtővel + 2kért zalman vf700 vagy zm80 passzívegy szürke atx ház 4x5,25-ös és 2x 3,5-es hellyel (jól szellőző masszív darab, belülről szivaccsal szigetelt oldallapokkal Nagy darab, súlya is van személyesen Péteren átvehető!
Asus a7v333 alaplap
athlon 2400+ cpu
cpu hűtőborda
házhűtő
dvd rom
lite-on 300-as tápMivel a félkonfig nem kipróbált, illetve bekapcsol ledek égnek ventik pörögnek (panelban nincs helyem és időm se több) így az alaplap processzor működésére nem tudok garanciát vállalni. 6k
4x sanyo eneloop mikro ceruza akku csak teszt erejéig lett kibontva szinte új 2800Ft
keveset futott Samsung 160Gb 2,5 SATA notebook hdd usb házzal - 8k
Silvercrest lcd-s távirányító csak kipróbált tanuló funkciós 8 az1ben 2,5e
Képet mindenről tudok küldeni.
Más: Ezeket a hosszú kisülésű akkukat mivel érdemes tölteni? Gondolom a gyorstöltés hazavágja őket. 1A (Ugyanis van normál méretben nekem de töltőt nem vettem hozzá) ill. melyik akksitöltővel lehet lemeríteni az akkukat. Tehát: Használom a feltöltött akkut amíg megy, aztán az eszköz kiírja akkut cserélni, de lehet van benne még feszültség és nem szeretném rátöltéssel tönkretenni. Ilyenem van: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest