Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorka0518
csendes tag
válasz
Viktor0610 #49 üzenetére
Hiába érintgetem én a kerszteket,nem csinál semmit.A gép pedig nem is érzékeli,h be van dugva.
Jajj minek nyúltam hozzá -
-
Dorka0518
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem!!!
Tegnap fríssíteni akartam a navit,letöltöttem,amit kellett hozzá.El is kezdtem csinálni,a firmware-t frissítettem,aztán akartam a térképet is és akkor meghalt.Állandóan azt írja ki: Tap the target firmily and accurately at each location on the screen.The target will continue to move until the screen is aligned. Tegnap is kiírta,hozzányúltem és akkor ment tovább,de e térképet akkor sem tudtam frissíteni.Hiába nyomkodom a képernyőt nem csinál semmit,csak mozog rajta az a hülye kereszt.
A gép se érzékeli már a navit.Bedugtam az usb-be (a kábelbe is meg csak a gép hátuljába lévő csatlakozóhoz is) 1x megjelenítette,megörültem elkezdtem mindent előrről és mikor befejezte a firmware frissítését megint behalt és nem érzékeli a gép.
Most mit kell vele csinálni??? Ki be húzgáltam az usb-t de semmi.
És miért nem tudom tovább folytatni a frissítést?Valaki segítsen!
Köszi
-
zulu88
csendes tag
Az ilyen kérések a fórumunkon tiltottak -ld. alapelvek!
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
FDToth
tag
Ezen a fórumon nem kaptok illegális szoftvertelepítésről infót. Ha akartok Igo8-at, akkor vegyetek új navit a régitől meg szabaduljatok meg!
-
krive
csendes tag
Én is az iGo 8.at szeretném feltenni a C320-ra. Ha tudtok, légyszi segítsetek.
Előre is köszi. -
szunyog25
csendes tag
Sziasztok!
A minap lettem egy ilyen készülék tulajdonosa. Azt szeretném kérni, hogy valaki magyarázza el (emailben is jó) , hogy miként tudom feltenni az IGO 8-ast. Ha lehetséges, az eredeti miomap program rajtamaradna, vagy az törlődne? Esetleg azt vissza lehetne egy esetleges hibás telepítés után állítani? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
akyyy
senior tag
térképet hol lehet frissiteni? letöltöttem elvileg egy frisset, mégse valami friss:S pedig másik féle gps-en rajta volt az az út!
-
akyyy
senior tag
női hang, kép nézegető, videónézegető érdekelne.
esetleg játékokat lehet rá tenni?
-
C64
őstag
-
Norbi.Sz
senior tag
Ha valakit érdekel, van egy eladó C320-am (autóhoz kapott, alig használt, karcmentes, fóliás) + 1GB kártya.
Full EU, video, mp3-lejátszó, névjegyzék, számológép, stb... Pénteken (02.29-én) megyek pestre, ha valakit érdekel, megbeszélhetjük... Üdv. -
tibcsi82
csendes tag
SZia derilium!
Én is szeretnék egy-két dolgot megtudni a c320-ról!
Remélem nekem is tudsz segíteni! Most léptem be először fórumra, úgyhogy nem valószínű, hogy rutinosan használom, előre is bocs...
SZóval én is szeretnék egy két progit még a 320-ra, de nem tudom hoogyan?
tudsz segíteni emilben? amire gondolok: képnézegető, esetleg videó, valamint lesz igo2007-em, azzal is szeretnék megbírkózni! Ha fennt lesz, azt is tudom majd frissíteni... stb... meg ami még eszedbe jut, esetleg más futó progik..
Előre is köszi! -
Uzmany
őstag
Sziasztok, fel lehet tenni a C320-ra miomap 2008-at?
Illetve még1 kérdés: hogy lehet átállitani a férfi hangot nőire? -
derilium
csendes tag
c320-hoz segítség e-mailben akit érdekel
-
-
speedy73
csendes tag
nekem is van egy C320-am.Kérdésem:Mit lehet kihozni belőle max?mármint lehet rátenni más progit?honnan tudom frissiteni a mio mappot?vagy az IGO-t rá lehet tenni?ha igen akkor hogyan?
-
derilium
csendes tag
na? ki nem tud megbirkózni a c320-al?
-
Mioka
csendes tag
Üdv. mindekinek most cseréltem GPS-t Mio c320 -ra a régi IGO térképemet nem tudom rá varázsolni, van e megoldás kérem segitsetek.
-
Anubis_9
addikt
válasz
ATM_automata #13 üzenetére
Már visszavittem és megvan az új. Ez úgy néz ki, jó!
-
zedii
aktív tag
nem kell valakinek ez: [link]
aki boltba szeretne venni újjat annak javaslom. spóroljon kábé 15ezret. bekapcsolva sem volt még minden kis biszbaszával eladó. kaptuk kocsihoz, de nincs szükségünk rá. persze ha ennyiér se viszik el, akkor bekapcsoljuk azt hozzászokunk.
gari 24 hónap, ill 12 az alaplapra. (agusztustól indúl) -
-
flurider
aktív tag
Helo 4
Van itt egy Mio c320, egy Merivához adták ;>
Az van viszont, hogy az USB kábellel azt írja a vindo, hogy nem lehet felismerni. Nem tudom ilyne kor általában az eszköz vagy a kábel szokott rossz lenni. (a rendszer tutijó)
Pár napos a dolog, azért ez a nagy eresedés, úgyhogy segítsetek légyszi
Én -
zedii
aktív tag
Igen,ráadásul kezel hozzá szövegeket is, tehát az átkonvertált videó fájlhoz például megjeleníthetsz szöveget akár egy karaoke..
szerintem ez egészen ügyes, user manual -nál(.pdf) megtalálod ezeket, bár ezen az oldalon én sem értem el...BlueTooth nincs benne.
Azonban én megfogok tőle válni sajna, mert a telóm bőven elég erre a célra, ezt meg kaptam ajándékba, úgyhogy hibába tökász asszem a pénz most jobban jönne. -
erdoke
titán
Ma délután lesz alkalmam összehasonlítani a C320-at és a C520-at. Eddig csak a forgalmazó honlapján található különbségek alapján írtam az ''extrák'' hiányát, de elképzelhető, hogy az ott fellelhető specifikációk nem pontosak.
Nálad van videólejátszás is?
Nekem a BlueTooth fontos lenne, így nem kavarodna a telefon és a navi hangja.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
Beszéltem a fogyasztóvédelemmel: hétfőtől péntekig tart a munkanap, tehát hiába tart nyitva a bolt szombat és vasárnap, az nem tartozik a 3 napba.
Ahogy mondtad.
Felhívtam a boltot is ahol vettem és megpróbáltak meggyőzni, hogy egy lítiumos akkunak kell 4-5 feltöltés, mire teljesíteni tudja a gyárilag előírt élettartamot egy feltöltésre. Ennek ellenére 2x töltöttem már és 1 óra alatt bedobta a törölközőt.
Beszéltem egy ismerősömmel, aki szerint a lítiumos akkuk első feltöltésre produkálni tudják az előírt élettartamot. Azt javasolta, mindenképp vigyem vissza, mert biztos, hogy rossz a készülék. A NET-en akár hol nézem, mindenhol azt írják, HIVATALOS MIO oldalaok, hogy 4-5 órát bírnia kell... -
erdoke
titán
Tudtommal a C320 fizikailag szinte megegyezik a C520-szal (kicsit könnyebb, és nincs benne Bluetooth), de hálózati töltő nélkül árulják, és nem tud extrákat (képnézegetés, zenelejátszás, számológép, stb.). Eredetileg autó márkakereskedéseknek, benzinkutaknak szánt ''navi only'' változat, nem is nagyon lehet máshol kapni. Nézegettem az ára miatt, de azonos térképpel csak pár ezressel olcsóbb mint az 520-as, aminél szintén csak pár ezressel drágább a 720-as.
Az akksi gondhoz nem tudok érdemben hozzászólni, várj meg 2-3 teljes feltöltést, és ha utána is csinálja, vidd vissza. Lehetőleg 3 munkanapon belül.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
Hello!
E hét csütörtök óta van nálam egy C320-as, amivel kapcsolatban a következőt szeretném kérdezni: miért merül le 1 órai használat (navigálás) után, ha a hivatalos honlapján 4,5 órás üzemidőt írnak rá. Úgy töltöttem fel, ahogy kérte a kézikönyv: 8 órán át volt rajta első töltéskor.
[link]
Próbáltam keresni, melyik topicban van erről a C320-asról szó, de nem találtam, ezért nyitottam újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest