Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hogy kell elérni a wince felületet ennél a készüléknél?
Volt itt olyan, akinek igo8 volt a gépén... ezt valahogy meg kellett oldania...
-
balu363
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget, mi a megoldás akkor ha töltésnél is a számítógépre akar csatlakozni és nem tudom vissza léptetni?
Előre is köszönöm
Balu363 -
balu363
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget, mi a megoldás akkor ha töltésnél is a számítógépre akar csatlakozni és nem tudom vissza léptetni?
Előre is köszönömBalu363
-
m.mark
csendes tag
Gyors és sürgős kérdés. Szintén Mio C320!
Beállításokat megnyitja, de a menübe nem lép be. Semmit sem csinál. A kijelzővel nincs probléma az tuti. -
snapsz
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Kaptam egy Mio c320-ast, rajtavan az IGO 8.0.0. verzió, ki szeretném cserélni a 8.3.2. re, ezen már rajtavan az M0 híd is. Mivel csak kicsi konyítok, a dolgokhoz ezért kérnék segítséget!
Köszönettel:
snapsz -
Zsilet
csendes tag
mert rá tettem az igo8-at de nem megy vele.
Mi lehet a gond? -
Norbi.Sz
senior tag
Mostanában néztem szét errefelé, és látom a picit régebbi hozzászólásokat... Van, amelyik megmosolyogtat

iGO8 pl. simán megy WinCE felületen (egyenlőre WinCE és Win Mobil alatt fut)...

Lassan készül a Symbian-os változata is (állítólag)...Akit én ismerek, és Mio DigiWalker Cx20-as sorozatú készüléke van, szinte mindenkinek iGO8 fut rajta.
Nem kevés neki a kütyü. Ha megnézed a manapság forgalomba kerülő készülékeket, amelyeken alapból iGO8 fut, szinte egyik sem tud többet sem prociban, sem memóriában. Sőt, a C320-C520-C720 kezeli az SDHC kártyát is - bár ebből nem árt inkább valami márkás típus - nekem egy 8GB SDHC Sandisk van benne. -
[w]
őstag
még mindig senki?

-
[w]
őstag
félénk próbálkozás #2...
-
[w]
őstag
senkinek nincs már ilyen kütyüje? nem hiszem el...

-
[w]
őstag
remélem van itt valaki, aki ért ehhez a készülékhez...
a minap került hozzám egy ilyen csodamasina azzal, hogy frissítsem már a speedcam adatbázisát.
mivel ez merőben különbözik az igo-tól, ezért most lövésem sincs, mit hogyan kellene csinálni.
segítene valaki?

-
ch.brown
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy gyári TMC-s, eladó bölcsőm C320,520, 720 típusokhoz használható. Gyári csomagolású, kipróbálható, LCP Systems-nél néhány hete vásárolt. Számlával (10560 HUF volt), dobozával, stb.
Ára 9.000 Forint, illetve a gyári (nem TMC-s) bölcsőt is beszámíthatom az árba (kb. 3000 Forint értékben).
Ha érdekel valakit dobjon egy levelet a charliebrown@index.hu címre, lehetőleg telefonszámmal együtt.
Köszönöm!
-
ch.brown
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy gyári TMC-s, eladó bölcsőm C320,520, 720 típusokhoz használható. Gyári csomagolású, kipróbálható, LCP Systems-nél néhány hete vásárolt. Számlával (10560 HUF volt), dobozával, stb.
Ára 9.000 Forint, illetve a gyári (nem TMC-s) bölcsőt is beszámíthatom az árba (kb. 3000 Forint értékben).
Ha érdekel valakit dobjon egy levelet a charliebrown@index.hu címre, lehetőleg telefonszámmal együtt.
Köszönöm!
-
-
agim
csendes tag
Senki nem járt itt két napja? Vagy nem tudtok segíteni ? Hol keressem ? Nagyon sűrgős !!!!
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
agim
csendes tag
Légyszi segítsetek!
Hogy és hol tudom frissíteni a térképemet a mio c 320-hoz?
Nem vagyok nagy szakértő ezért ha lehet világos választ írjatok.
Sürgős lenne köszi !Miért kiabálsz?

-
erdoke
titán
Szigorúan technikai szemszögből vizsgálva a dolgot (
), megy még az iGO8 is. Viszont hardveresen kicsit sovány hozzá a Mio x20 szériája, főleg a memória kevés. Én most kipróbáltam egy 720-on, hogy lehet-e térképet frissíteni, és van rá megoldás. Sajnos nem legális, pont azért, amit írtál. Visszateszi az ember a legfrissebb MioMap-et, amit még kiadtak hozzá (2007. januári-júliusi térképek), és szomorkodik a helyzet ilyetén alakulásán. 
-
Jose26
tag
Halkan jelzem hogy a c320 win ce és nemigen támogatja az IGO-t.
Arról nem is beszélve hogy a nav n go és a mio megszakította a kapcsolatot ergo nem szállítanak hozzá sw-t.
a miomap olyan amilyen, a mio moov 3d-ja meg egy rakás sz...r.ennek ellenére már hallottam olyat hogy win ce-re vki felrakott igo-t.
Hogy hogyan azt nem tudom sajnos. -
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
A minap ezt a hírt olvastam: "Augusztustól a megfelelő GPS-navigátorral rendelkező autósok kvázi valós időben értesülhetnek dugóról, balesetekről vagy útlezárásokról..."
Nekem C320-asom van, de nem tudom, támogatja-e a TMC-t. A magyar hivatalos honlap szerint NEM, a globális hivatalos szerint IGEN!
Mi az igazság?
Köszi!
-
winstonlaci
csendes tag
Vettem egy ilyen műszert, & valóban, meglepően hamar lemerül.
Levettem a fényerőt, & azóta nincs gondom vele. Nekem 4-esen van & simán kibírja pár óráig.
(persze teljes fényerőn kéne produkálnia, de ez van)Amúgy semmi baj nincs vele. olcsó, jó, és azt csinálja amit kell. nem tévedtem még el vele (ami késik, nem múlik)
meg vagyok elégedve vele
-
Dorka0518
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok én ezt értem de a számítógép miért nem érzékeli,h be van dugva?
-
-
Dorka0518
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hiába érintgetem én a kerszteket,nem csinál semmit.A gép pedig nem is érzékeli,h be van dugva.
Jajj minek nyúltam hozzá

-
-
Dorka0518
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem!!!
Tegnap fríssíteni akartam a navit,letöltöttem,amit kellett hozzá.El is kezdtem csinálni,a firmware-t frissítettem,aztán akartam a térképet is és akkor meghalt.Állandóan azt írja ki: Tap the target firmily and accurately at each location on the screen.The target will continue to move until the screen is aligned. Tegnap is kiírta,hozzányúltem és akkor ment tovább,de e térképet akkor sem tudtam frissíteni.Hiába nyomkodom a képernyőt nem csinál semmit,csak mozog rajta az a hülye kereszt.
A gép se érzékeli már a navit.Bedugtam az usb-be (a kábelbe is meg csak a gép hátuljába lévő csatlakozóhoz is) 1x megjelenítette,megörültem elkezdtem mindent előrről és mikor befejezte a firmware frissítését megint behalt és nem érzékeli a gép.
Most mit kell vele csinálni??? Ki be húzgáltam az usb-t de semmi.
És miért nem tudom tovább folytatni a frissítést?Valaki segítsen!

Köszi
-
zulu88
csendes tag
Az ilyen kérések a fórumunkon tiltottak -ld. alapelvek!
-
FDToth
tag
Ezen a fórumon nem kaptok illegális szoftvertelepítésről infót. Ha akartok Igo8-at, akkor vegyetek új navit a régitől meg szabaduljatok meg!
-
krive
csendes tag
Én is az iGo 8.at szeretném feltenni a C320-ra. Ha tudtok, légyszi segítsetek.
Előre is köszi.
-
szunyog25
csendes tag
Sziasztok!
A minap lettem egy ilyen készülék tulajdonosa. Azt szeretném kérni, hogy valaki magyarázza el (emailben is jó) , hogy miként tudom feltenni az IGO 8-ast. Ha lehetséges, az eredeti miomap program rajtamaradna, vagy az törlődne? Esetleg azt vissza lehetne egy esetleges hibás telepítés után állítani? Előre is köszönöm a válaszokat!

-
akyyy
senior tag
térképet hol lehet frissiteni? letöltöttem elvileg egy frisset, mégse valami friss:S pedig másik féle gps-en rajta volt az az út!
-
akyyy
senior tag
női hang, kép nézegető, videónézegető érdekelne.
esetleg játékokat lehet rá tenni?

-
C64
őstag
-
Norbi.Sz
senior tag
Ha valakit érdekel, van egy eladó C320-am (autóhoz kapott, alig használt, karcmentes, fóliás) + 1GB kártya.
Full EU, video, mp3-lejátszó, névjegyzék, számológép, stb... Pénteken (02.29-én) megyek pestre, ha valakit érdekel, megbeszélhetjük... Üdv. -
tibcsi82
csendes tag
SZia derilium!
Én is szeretnék egy-két dolgot megtudni a c320-ról!
Remélem nekem is tudsz segíteni! Most léptem be először fórumra, úgyhogy nem valószínű, hogy rutinosan használom, előre is bocs...
SZóval én is szeretnék egy két progit még a 320-ra, de nem tudom hoogyan?
tudsz segíteni emilben? amire gondolok: képnézegető, esetleg videó, valamint lesz igo2007-em, azzal is szeretnék megbírkózni! Ha fennt lesz, azt is tudom majd frissíteni... stb... meg ami még eszedbe jut, esetleg más futó progik..
Előre is köszi! -
Uzmany
őstag
Sziasztok, fel lehet tenni a C320-ra miomap 2008-at?
Illetve még1 kérdés: hogy lehet átállitani a férfi hangot nőire? -
derilium
csendes tag
c320-hoz segítség e-mailben akit érdekel

-
-
speedy73
csendes tag
nekem is van egy C320-am.Kérdésem:Mit lehet kihozni belőle max?mármint lehet rátenni más progit?honnan tudom frissiteni a mio mappot?vagy az IGO-t rá lehet tenni?ha igen akkor hogyan?
-
derilium
csendes tag
na? ki nem tud megbirkózni a c320-al?

-
Mioka
csendes tag
Üdv. mindekinek most cseréltem GPS-t Mio c320 -ra a régi IGO térképemet nem tudom rá varázsolni, van e megoldás kérem segitsetek.

-
Anubis_9
addikt
válasz
ATM_automata
üzenetére
Már visszavittem és megvan az új. Ez úgy néz ki, jó!

-
zedii
aktív tag
nem kell valakinek ez: [link]
aki boltba szeretne venni újjat annak javaslom. spóroljon kábé 15ezret. bekapcsolva sem volt még minden kis biszbaszával eladó. kaptuk kocsihoz, de nincs szükségünk rá. persze ha ennyiér se viszik el, akkor bekapcsoljuk azt hozzászokunk.
gari 24 hónap, ill 12 az alaplapra. (agusztustól indúl)
-
-
flurider
aktív tag
Helo 4
Van itt egy Mio c320, egy Merivához adták ;>
Az van viszont, hogy az USB kábellel azt írja a vindo, hogy nem lehet felismerni. Nem tudom ilyne kor általában az eszköz vagy a kábel szokott rossz lenni. (a rendszer tutijó)
Pár napos a dolog, azért ez a nagy eresedés, úgyhogy segítsetek légyszi
Én -
zedii
aktív tag
Igen,ráadásul kezel hozzá szövegeket is, tehát az átkonvertált videó fájlhoz például megjeleníthetsz szöveget akár egy karaoke..
szerintem ez egészen ügyes, user manual -nál(.pdf) megtalálod ezeket, bár ezen az oldalon én sem értem el...BlueTooth nincs benne.
Azonban én megfogok tőle válni sajna, mert a telóm bőven elég erre a célra, ezt meg kaptam ajándékba, úgyhogy hibába tökász asszem a pénz most jobban jönne.
-
erdoke
titán
Ma délután lesz alkalmam összehasonlítani a C320-at és a C520-at. Eddig csak a forgalmazó honlapján található különbségek alapján írtam az ''extrák'' hiányát, de elképzelhető, hogy az ott fellelhető specifikációk nem pontosak.
Nálad van videólejátszás is?
Nekem a BlueTooth fontos lenne, így nem kavarodna a telefon és a navi hangja.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
Beszéltem a fogyasztóvédelemmel: hétfőtől péntekig tart a munkanap, tehát hiába tart nyitva a bolt szombat és vasárnap, az nem tartozik a 3 napba.
Ahogy mondtad. 
Felhívtam a boltot is ahol vettem és megpróbáltak meggyőzni, hogy egy lítiumos akkunak kell 4-5 feltöltés, mire teljesíteni tudja a gyárilag előírt élettartamot egy feltöltésre. Ennek ellenére 2x töltöttem már és 1 óra alatt bedobta a törölközőt.
Beszéltem egy ismerősömmel, aki szerint a lítiumos akkuk első feltöltésre produkálni tudják az előírt élettartamot. Azt javasolta, mindenképp vigyem vissza, mert biztos, hogy rossz a készülék. A NET-en akár hol nézem, mindenhol azt írják, HIVATALOS MIO oldalaok, hogy 4-5 órát bírnia kell... -
erdoke
titán
Tudtommal a C320 fizikailag szinte megegyezik a C520-szal (kicsit könnyebb, és nincs benne Bluetooth), de hálózati töltő nélkül árulják, és nem tud extrákat (képnézegetés, zenelejátszás, számológép, stb.). Eredetileg autó márkakereskedéseknek, benzinkutaknak szánt ''navi only'' változat, nem is nagyon lehet máshol kapni. Nézegettem az ára miatt, de azonos térképpel csak pár ezressel olcsóbb mint az 520-as, aminél szintén csak pár ezressel drágább a 720-as.
Az akksi gondhoz nem tudok érdemben hozzászólni, várj meg 2-3 teljes feltöltést, és ha utána is csinálja, vidd vissza. Lehetőleg 3 munkanapon belül.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
Hello!
E hét csütörtök óta van nálam egy C320-as, amivel kapcsolatban a következőt szeretném kérdezni: miért merül le 1 órai használat (navigálás) után, ha a hivatalos honlapján 4,5 órás üzemidőt írnak rá. Úgy töltöttem fel, ahogy kérte a kézikönyv: 8 órán át volt rajta első töltéskor.
[link]
Próbáltam keresni, melyik topicban van erről a C320-asról szó, de nem találtam, ezért nyitottam újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eBay
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy beragadt a Caps Lock? 
), megy még az iGO8 is. Viszont hardveresen kicsit sovány hozzá a Mio x20 szériája, főleg a memória kevés. Én most kipróbáltam egy 720-on, hogy lehet-e térképet frissíteni, és van rá megoldás. Sajnos nem legális, pont azért, amit írtál. Visszateszi az ember a legfrissebb MioMap-et, amit még kiadtak hozzá (2007. januári-júliusi térképek), és szomorkodik a helyzet ilyetén alakulásán.
Ez a válasz:

Ahogy mondtad.