Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz Ludovicus #154 üzenetére

Általában igen jók a Beyerdynamic fejhallgatók, érdemes alaposabban utánuk nézni. Egyáltalán nem rosszabbak, mint pl. a Sennheiser... inkább más, ízlés dolga, hogy kinek melyik füles jön be.
    (Mellesleg nekem Beyer DT770Pro van, nagyon meg vagyok vele elégedve.)

• zlaboncz

tag

válasz Ludovicus #128 üzenetére

Ludovicus, nyugodtan menj be és hallgasd meg a forgalmazónál. Te vagy az aki viszed a pénzt, neki fontos, hogy nála költsd el a pénzed, még ha ''csak'' 25e Ft-ot költesz 45 helyett, akkor is. Miért kellene amiatt szégyenkezned, hogy egy kisebbet veszel meg?
    Sőt. Ha egyáltalán nincs szándékodban vásárolni, akkor is illik (illene) úgy kiszolgálni, mint bármelyik más vevőt. Ki tudja, lehet, hogy jövő héten megnyered a lottót, és oda mész vissza elkölteni 10 millát, ahol szimpatikus volt a kiszolgálás. Az már más kérdés, hogy jó szokás szerint itt a közép-balkánon nem így mennek a dolgok. Nagyon ritka az olyan kereskedő, aki így áll a vevőhöz.
    Azért akad ilyen is, régebben szerettem volna a Quad ESL-jeit hallani, és az indexen fel is kínálta a lehetőséget valaki, hogy a boltjában meghallgathatom. Miután tisztáztuk, hogy tuti, hogy nincs vásárlási szándékom, utána is ajánlotta, hogy menjek csak nyugodtan. Aztán voltunk egy másik boltban, ahol a nagy Nautilus 800-asokat hallgattuk meg. Az elején is tisztáztuk, hogy csak érdeklődünk, nézelődünk, ennek ellenére sikerült olyan előadót kifogni, aki lelkesen mutogatta a teljes láncot (az ára kb. 10 milla volt összesen), cserélgette a lemezeket, beszélgettünk kb. két óra hosszat. Az más kérdés, hogy másik előadó nem nézte jó szemmel.
    Szóval nyugodtan vidd a lemezecskéd, kérd ki, és fülelj. Ha nem nézi jó szemmel a belehallgatást, akkor köszönj el, más helyn is meg lehet hallgatni.
    De. Arra vigyázz, nahogy úgy járj mint dzsízösz (meg mint én is :) ) Indulsz 15e forintról, és háromszor annyiért veszel cuccot. (Vagy kikötsz majdnem száznál (ilyen is volt már :) )

Otthon megy a fejhallgató most, bejáratódik, majd nyilatkozom.

ZooLee

Új hozzászólás Aktív témák