- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok
Nekem ket napja jott meg a kis dobozka, bevallom nem vagyok amator android fronton de tv dobozkam meg nem volt sose. Szoval szivesen vennek tanacsokat miket erdemes feltenni, illetve ezt a vackot erdemes frissiteni? Minix oldalon lattam 3 ujabb firmwaret is. A bajom az hogy nekem a full hd anyagok szaggatnak, mx playerrel xbmc pedig nem ad hangot egyenlore de meg nem adom fel.
Alapvetoen xbmc kliensnek szeretnem hasznalni mert van egy htpcm amin imadom, de ez a szomszed hazba megy es van optika a ket haz kozott, es halozatrol jatszana a kedves szomszed az 52es plazmajan, mindenkeppen xbmc kellene, valaki nem kiserletezik azzal veletlenul?
De atmenetileg jo lenne olyan xbmc is ami kulso lejatszoval dolgozik, de az uj gotham alpha jol viszi a videot rocc mentesen de hang helyett iszonyatos serceges es sipolas van.
Barmilyen hasznos programot szivesenfogadnek meg hozzaertoktol, hogy miket szoktak hasznalni tvn, launchert es barmit.
Keszulekhez lett rendelve minix airmouse taviranyito, jol teszi a dolgat kimondottan hasznos cucc.
Remelem a topik majd beindul kicsit kesobb es elterjedt keszulek lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő