- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Jó reggelt mindenkinek,
megjött az X5II nevű TV Box hozzám, nagyon örvendeztem, amíg ki nem próbáltam. Bizonyára van rengeteg tapasztalat a topikban, alapvetően két kérdésem lenne, amire rövid és tömör választ várnék - ezek alapján dől el, hogy visszaküldöm-e, vagy nekiállok vele szüttyögni:
1. Az SPDIF-en keresztül zéró hang jött eddig ki, bár végigpróbáltam az összes beállítást, gondolom a Rockchip-SPDIF lenne a valid, de tök hiába, mert sem a menü klattyogása, sem a videók hangja nem távozik ki az optikán.
2. Vidáman viszi a HD filmeket, egészen addig, amíg azok egy pendrive-on csatlakoztatva vannak. Amint hálózati lejátszásra váltok (DS Video, illetve Plex), akkor szétesik a kép, szaggat, megáll. Nem voltam rest odacipelni a tévé mellé a routert és a NAS-t, összekötöttem őket mind UTP kábellel, kicsit jobb lett, de még abszolút élvezhetetlen.Mindkét fenti problémát egy kőkori LG DP1W simán megugorja.
A kérdés tehát adott: meg lehet ezeket oldani mindenféle ROM trükközéssel, vagy törődjek bele, hogy az RK3188-as dobozok totál alkalmatlanak a hálózati videolejátszásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest