Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szipi
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Megjött az FSP NB90-es adapter, nagyon tuti tiszta kussban van most a gép.
Lenne pár kérdésem az adapterrel kapcsolatban (biztos többen használnak ehhez a laphoz)1. 100% Burn-In under high ambient temperature (25˘XC) ez pontosan mit jelent?
2. Max operating temperature: 35C Nem kevés ez egy kicsit, 30-40W-ot kajál a gép és kézrátétellel kicsit meleg(a forrótól még nagyon messze van) 35C-nál biztos melegebb és még nincs is kánikula. Mennyire árt ez neki?
Kis mérési eredmények:
FSP250-50GLV - PicoPSU 120W
üresben: 36W - 31W
CPU 100%: 48W - 42WNagyobb különbségre számítottam(a lapra egy Pio. DVR-108D és 2,5" 120GB samu van kötve).
-
Szipi
aktív tag
Igen, sajnos nincs de 90W-os szett(adapterrel eggyütt) már nam kapható kis hazánkban pedig azon volt. Ezért vettem egyből egy átalakítót is.
Szerinted bírni fogja a 7/24-et mint a mostani flexATX-es táp?
-
Szipi
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Látom kicsit kihalt a topic de azért kérdezek eggyet.
Nos adott az alaplap, ugye D201GLY2. Eddig egy FSP250-50GLV táppal használtam de most vettem egy PICOPSU-120-WI-25V picoPSU-t és kinéztem hozzá egy FSP NB90-es adaptert.A kérdésem az lenne, hogy a kettő jó párosítás vagy inkább vagyek másik adaptert?
Az adatok alapján nem lehet gond, de még sosem használtam picoPSU-t ezért inkább megkérdezem mielőtt fölöslegesen megveszek valamit.
A segítséget előre is köszönöm. -
Szipi
aktív tag
Üdv. mindenkinek
Látom itt többen is bizonytalanok memória ügyben.
Az intel oldalán a Tech. Product Spec. manualban elég szépen bele van írva, hogy milyen szervezésű ramokat eszik a lap: linkNekem 1GB OCZ Platinum Xtc@533MHz 4-4-4-12 van a deszkában és tökéletesen müxik, amúgy gyárilag a ram:800MHz 4-5-4-12@2,1V .
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- XPEnology
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest