Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Bár nyunyunak címezted, én is megköszönöm a tippet és a linket; azt hiszem, megvan a tápom, ennyit megér nekem.
Mivel a dobozt a lehető legkisebbre akarom megcsinálni és a winchester mellett még egy switchet is bele akarok tenni, lényeges, hogy minél kevesebb szabadon lévő alkatrész legyen, ezért ez nekem ideális választás. Ráadásul árban sem rosszabb, mint ha külön venném meg a 12 V-os töltőt és a DC/DC konvertert.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black RGB - 10 év gari!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest