Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
A proceszor húzásánál beéefutottam 1-2 érdekes dologba, így nemtudom 100%-ra kijelenteni, hogy enyit és enyit bír a lap.
Az fsb-t emelgetve, eljutottam addig (jelen esetben az fsb ˇ~813MHz), hogy utánna akárhogy is emelem a változtatások mintha nem lépnének életbe. A set-be hiába lövöm feljebb, sehol nemlátni a változást.
A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt). Képet csak kicsit lentebbről tudok mutani ahol bő 2 óráig ment az orthos blend test 9.es priorityvel. Így jelen állás szerint "ennyit bír"
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt).
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.