Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

őstag

válasz kenand #2819 üzenetére

Igen nekem is ilyenek vannak a 2673v3-akhoz és a kilóra vett 24x8GB DDR3-ECC-khez. :DD

Tavaly(vagy előtt ? ) vettem a 10-es csomag 2673v3-at kb. 20€-ért(az összeset), azokat használgatom mindenre is. Under-voltal(-0,75V) is megy az All-Cor-Turbo, + DDR3 RAM-ok. De tudja a DDR4-et is 1866MHz-is(papiron, ha jól emléxem, nem próbáltam még). A további tapasztalatok már nagyon OFF.

Viszont IDE kb: Szerintem a kínai alaplapok bőven elegek/jók a MiniPC/Házi-szerver feladatokra. Minitoronyban nem is lesznek nagyok, és nekem az az ismeretségi-körös tapasztalat, hogy a MiniPC házakat a többség a megvétel után hetekkel már ki is növi, és jönnek hozzám a kérések/kérdések, hogy: ...file-szerver, ...(minden)-megosztás, Lécci-lécci ...
    Amiket mind meg lehetett volna oldani egy "kicsit" nagyobb házban az így kényszerből össze-szedegettett +2-3 további mini-/midi-/...-PC-k helyett.
    ... + van a kb 10%, aki beletörődik a Mini(házas)PC-s kompromisszumokba, és úgy tesz mintha minden (is) jó lenne, közben otthon/titokban: :W :W / :O

...najó, kb 10(max 15)% jól dönt/elég neki a MiniPC és elégedett! ...nek látszik! ;]

Új hozzászólás Aktív témák