Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Megérkezett a Firebat T2. Viccesen kicsi gép.

Egyébként teljesen jó, semmi idegesítő lassúság nincs benne. Böngészni lehet vele, videókat tökéletesen lejátssza. A beépített wifije elég lassú, egyrészt mert csak WiFi5-ös, másrészt nálunk az emeleten van a router, ez a gép meg a földszinten van. Ezt áthidaltam azzal, hogy rákötöttem egy Fenvi AX1800-as USB dongle-t egy hosszabbítóval, így már szupergyors lett. Kb. a 15-szörösére gyorsult, megmértem SpeedTesttel előtte és utána.
10 Mbps-ről felment 150 Mbps-re. Jó, hogy volt itthon ez a dongle, pont az egyik eladó gépemből szedtem ki.A Windows-t újratelepítettem a Microsoft programjával előkészített USB telepítővel, ne legyen rajta semmilyen kéretlen kínai cucc. Ez a gép sem tud bootolni USB3-ról, fekete képernyővel belehalt. A hátulján lévő USB2-es aljzatról már ment a telepítés.
Szóval eddig elégedett vagyok vele, nem hiányzik a teljesítmény különösebben. A hangja minimális, csak nagyon közelről hallható. Ja és rájöttem, hogy azért nem tudtam eddig bekapcsolni a HDR módot 1080p 60 Hz-en, mert a TV-ben ki volt kapcsolva.
Amikor 30 Hz-re váltottam, akkor rögtön be lehetett kapcsolni. Most addig kapcsolgattam mindent, amíg jó nem lett, letöltöttem a HDR kalibráló programot, és most már nagyon szépen játssza le a videókat is. -
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Hirtelen felindulásból rendeltem innen egy Firebat T2-t (Intel N150, 16GB DDR4, 512GB SSD). Kuponnal 153,20 dollárba került, kb. 52 ezer forint. Gyorsan rendelnem kellett valamit, mert elkezdett felmenni a dollár árfolyama.
Persze miután megvettem, még találtam egy ugyanilyet kicsit olcsóbban, de most már mindegy, nem érdekel az a pár dollár. Sokat eladtak ebből a típusból, és az N150-esek között ennek a legjobbak az értékelései.Nem fogja kiváltani a Ryzen 5700G-t, de majd meglátom, mennyire használható, aztán ha gyorsabbra vágyom, veszek egy rendes Ryzenes minigépet, ez meg megy a másik tévéhez, azt úgyis sokkal ritkábban használjuk, oda mindenképpen jó lesz.
Ha megérkezik, akkor majd beszámolok, milyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- ELADÓ Gamer Konfig
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze miután megvettem, még találtam egy ugyanilyet