Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Messze nyolcezer fölött!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Necronom
üzenetére
igen, érdemes körültekintőnek lenni.
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.Egyébként, n100 kapcsán... bár tudnám, hogy a kínai minipécéken miért hagyják le a hdcp2.2 támogatást róluk. A márkás integrált alaplapok leírásában benne van, hogy azok támogatják. Lehet a kókány biosukba nem tudták belehekkelni

A #301 minipécé kapcsán meg azt hiszem összeállt a szellős oldallap, majd feketében nyomtatom a véglegeset. Meg még az aljára is csinálok ventillátor tartós csere lapot, ha megtaláltam melyik fajta 4pines pwm ventit érdemes rátenni. Mondjuk, ha valaki aktív hűtéssel használ ilyet, akkor lehet a kis bordás, általában olcsóbb házas is lehet megfelelő lenne. A nagy bordást majd elvileg be tudom úgy állítani, hogy csak túlmelegedés esetén kapcsoljon be (nyáron).

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Komplett PC eladó (R5 3600, 4x8GB, 3060Ti)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Gamer PC - 13400f, RTX 3070ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.