- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
#25954560 #16722 üzenetére
Ez már sok, meg nem is nagyon kapni már ahogy nézem. Számomra semmivel nem tud többet mint egy alap e350-es itx lap, sata csatik száma se túl lényeges, gigabiten sata2-es sebesség maximuma is sokáig elég lesz, egyedül egy usb3 ha netán valami külső eszközt csatlakoztatok backup céljából.
kb egy ilyen jó lenne az elképzeléseimnek szerintem:
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_asrock_ad2700_itx-es_alaplap/hsz_1-100.html
csak nincs rá garancia.
-
adamka16
őstag
válasz
#25954560 #16719 üzenetére
Mondjuk az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy mekkora cpu tudja kiszolgálni ezeket a dolgokat amit fentebb írtam, de talán nem kell akkora vas hozzá max 2 klienssel egyidejűleg. Meg legalább usb 3.0-át tudjon... ez mennyire lehet támogatva mondjuk egy ubuntu szerveren?
-
adamka16
őstag
De kár, hogy ennyire ki van halva ez a topik...
-
adamka16
őstag
Üdvözletem Urak!
Kérdésem a következő: Egy NAS-t kiváltó integrált processzoros megoldást keresek ami képes kiszolgálni egy gigabit sebességű hálózatot. Nem lenne túl nagy feladata, egy ubuntu szerverre gondoltam, futna rajt egy transmission (torrent)kliens, ftp szerver és egy samba szerver valamint ssh. szóval semmi extra feladat.
Az árat pedig kb 20e (+1-2e) -re tenném. Kérdésem, hogy mit ajánlanátok? Amd vagy Intel platformot nézegessek inkább? Esetleg egy konkrét típust ajánlotok az se bajÉs... lehet használt is!
-
adamka16
őstag
Minap megjött egyik ismerősömnek vásárolt Gigabyte E350N egybelapja, kezdésnek 2 gb memória, de Win7 alatt így is szépen mozog. youtube 720p videókat is viszi szépen.. szóval ennyi pénzét nagyon megérte szerintem. Nethez untig elég lehet mindenkinek, én csak ajánlani tudom!
-
adamka16
őstag
Valaki nem rendelkezik véletlenül ilyen alaplappal?
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek elhalálozott a gépe ismét (alaplap+proci) és megkért, hogy valamit csináljak a gépéből
Nos internetezésen kívül másra nem nagyon lenne használva, így egy alap integrált videóvezérlő elégséges lenne számára. A keret 20e. Ebben az árban milyen gyártót érdemes keresni esetleg konkrét típust ha tudtok ajánlani azt megköszönném, mert elég idegen számomra ez a mini itx szabványú egybe gépek világa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest