- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Igazából, a beszámítás miatt gondolkodtam el rajta, mert amúgy meg nem vagyok nagy Gamer már, szóval az über erős konfig nem kellene
Valamint az A30-on gondolkodom még, hogy jó döntés-e mert az alap tervem Node 304 lett volna, de mint mondtam a fő cél a hangtalan keveset fogyasztó erős konfig
-
Jojo5
őstag
Hali,
Ez a konfig szerintetek ér ennyit ?
Igaz, APU-s konfigot szerettem volna építeni, de lusta vagyok bajlódni meg lehet beszámítanák a core 2-es és p4 es konfigjaim...Üdv,
J -
Jojo5
őstag
válasz
Patice #22412 üzenetére
és, hogy tetszik a ház ?
Mennyire hangos a gép így összerakva ?
Én is most szeretnék egy Mini ITX konfigot építeni, de a házat nem tudom eldönteni mi legyen, pedig kéne nekem is legalább 3 winyó hely, meg lehet beszereznék akkor egy 850PRO Samu SSD-t.
Illetve én Kaveri APU-ban gondolkodok. -
Jojo5
őstag
válasz
radi8tor #20865 üzenetére
Okés
Házügyileg valami néma\nagyon halk házat szeretnék, nézegettem a cm130-tól kezdve corsair obsidian 250-et, de nem tudom mi lenne a legjobb, VGA-t nem szeretnék bele, csak valami APU-t és úgy gondolom legalább egy slim DVD\Bluray olvasó hely kéne illetve 1-2 db 3,5"-es HDD hely.
Van valami nagyon dicséretre méltó ház ?
-
Jojo5
őstag
Lenne egy kérdésem az A10-7800 és az A8-7600 közötti 512 vs 384 stream processzor között mekkora lesz a várható szakadék ?
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz
radi8tor #20734 üzenetére
És ez elég lenne nyugodt pl. youtubozásra 1080-ban, most csak egy példát hoztam a számtalan közül, mert engem valahogy ez az A10-7800 nagyon vonz magában csak nem tudom, hogy letöltésre netezésre, szükségem van-e ekkora teljesítményre.
Most core2 e6750-et kéne váltania a dolgoknak, meg egy 4850-et, a videokari nem szempont ugye az Apu miatt.
-
Jojo5
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Mini-ITX-es konfig építésén, ahol nem lennének nagy elvárásaim, de jelenleg nem tudok dönteni, hogy Intel avagy AMD kell-e nekem.
A cél zavartalan netezés lenne, esetleg filmezés illetve sok-sok órás csöndes=néma üzem.
Gondoltam én már Haswelltől kezdve AMD Kaveri-s APU-n át mindenre.
Minden ötletet meghallgatok!
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged