- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
t72killer #37608 üzenetére
Eredetileg onnan indult a veszkodes, hogy nagyon hangos volt a proci huto, (mert folyamatosan magas fordulaton jart,) es hosszas szerencsetlenkedes utan sem halkult le. De mivel minden piszok meleg volt a gepben, egy ido utan a tapra terelodott a gyanum, hogy az piszokul melegszik. Es valoban, az nagyon melegszik. Levettem a tetot, ami azert sokat hasznalt. Kesobb a tapot kicsavaroztam, tavol tettem a geptol, igy allig megy a proci venti. Most itt tartok. (Illetve, hogy kaptam egy 120W-os PSU-t.) Persze, jo lenne, ha "kvazi passzivan" menne a gep, mondjuk allna benne a venti, vagy nagyon lassan menne. Kicsit overkill ez a konfig nekem, de ez mar itthon van, es mukodik.Sokat nem akarok kolteni ra.
Amugy szerintem valami ilyesmi tapom van: Sea Sonic SS-250SU 250W 80+ Flex-ATX
-
tvamos
nagyúr
válasz
t72killer #37605 üzenetére
Ez a konfig:
- Gigabyte H55N-USB3
- i3-540
- Valami 2.5"-es HDD van most benne, de a tesztre USB kulcsrol Lubuntut bootol.Persze, kesobb lesz benne HDD, mert home szerverre akarom atalakitani. Valamilyen modon monitorozni akarom mindennek a teljesitmeny felvetelet, mielott dontok az alkatreszekrol.
Az AC/DC-t minden keppen ki akarom venni a hazbol, hogy kevesebb ho termelodjon a hazon belul.
(#37606) lajos75 válasza imibogyo (#37597) üzenetére
12V 6A Ipari led tápegység Milyen? -
tvamos
nagyúr
válasz
imibogyo #37597 üzenetére
Az a tapegyseg a halozatbol veszi fel a 65W-ot, a 230-bol. Termeszetesen van valami fele hatasfoka, gondolom nem jobb, mint 90%. Az kevesebb, mint 60W, azt nem tudom, hogy mennyivel. Ezert probaltam ki, hogy az 5.1A-re beallitott aramkolatu labortaprol elindul-e az alaplap. Nem indult.
Sajnos amíg nem áll a rendelkezésünkre egy energiamegmaradás törvényét áthágó technológia Ezzel en is tisztaban vagyok.
Kivncsi lennek, ha neked ott van a szetapp az asztalodon, akkor kiprobaltad volna-e, hogy mit csinal! En kiprobaltam, mert buherator vagyok.
-
tvamos
nagyúr
válasz
#16939776 #37549 üzenetére
Koszonom a valaszaidat megegyszer. Az lett a vegkifejlet, hogy kaptam (ingyen) egy paneltapot. Allitolag 120W-os, es 12V-os a bemenete. Most majd tesztelem, ha lesz 12V-os tapom. Sajnos az 5A-es labortapomrol nem indul el a gep, elkezd bootolni, de felugrik az aram boot kozben, es zold kepernyovel kifagy a rendszer. Sajnos. Pedig azt hittem, eleg lesz az 5A, mert a mostani tappal sosem mertem 65W-nal tobbet, az AC oldalon, es az meg melegszik is endesen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
#16939776 #37501 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Ezeket az aliexpress-es ajánlatokat azt hiszem, inkább kihagynám.
Tudnál nekem linkelni egy ilyen jobb minőségűt, biztonságos boltból? A 60 USD végülis még elfogadható ár. (Kevesebbre számítottam, de... alaplapot, cpu-t, meg hdd-t nem akarok cserélni.)
12V-osból mi ajánlott? Az olcsóbb? -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem ebben a problémában segíteni: [link]?
Köszi, előre is! -
tvamos
nagyúr
Latok sok olyan mATX lapot, amin van analog VGA, meg HDMI csatlakozo is. Ezek kozott van olyan is, ami ket monitort is tud kezelni, mint a notebookom, vagy ezek nem tudjak a ket monitoros megoldast? Vagy van ilyen, csak rosszul keresem?
-
tvamos
nagyúr
Hopsz! Ez eltevedt! Bocs!
Jok lehetnek ezek az AMD-k... de nekem egy mobil i5/i7 jobban tetszene!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged