- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azreon
tag
Sziasztok
Van az ECS-nek a A78F2-TI nevű lapja, ami thinITX és FM2+ procikhoz való. Korábban láttam, hogy posztoltatok itt a topikban róla.
Van bárkinek elképzelése, hogy honnan lehetne beszerezni? Egyetlen webshopban sem találtamSe itthon, sem külföldön.
Igazából már meg van a proci meg a lap is, de még vissza lehetne küldeni, hogyha sikerülne egy ilyenhez hozzájutni.
Előre is köszi a segítséget. -
azreon
tag
válasz
Benőke #14578 üzenetére
Ez a Cooler Master nekem nagyon nem jön be
Viszont van TFX táp 300W-os(ez kell a Chieftec Flyerbe). A Be Quiet-ek ha jól tudom nem rosszak. És így akkor meg is lenne a teljesítmény, amit javasolsz. Találtam még seasonic-ot is, 350W 80+ Gold-ot.Úgy látszik, hogy a táp körül kell akkor egy kicsit még nézelődnöm. Ez a Flyer ház nekem nagyon tetszik...
-
azreon
tag
válasz
Goose-T #14576 üzenetére
Köszönöm a tippeket.
xtevo: Ez biztos, hogy nagy
És annyira nem tetszik. Erről láttam is most a tesztet itt a prohardveren.
storm4: A pirosnak kicsi a tápja, a codegentől pedig van még kisebb.
Goose-T: Igazad van, elnéztem a tápot, tényleg csak SFX megy beleIgazából hajlok erre a házra, mert magasabb kártya is belemegy, így később még tudnék bele erősebbet is rakni. Viszont jelenleg majdnem mindegy hogy melyik kártyát rakom bele, csak nvidia legyen(benchmarkok alapján). A Geforce 610-es és egy GTX650-es között nincs nagy különbség, számomra. Játszani csak néha szoktam, akkor is inkább régebbi játékokat, ahhoz pedig elég egy kisebb kártya is.
Erről hallottatok már? Chieftec FLYER SERIES // FI-01B TFX táp megy bele, és ahogy látom ez 8cm-es ventit jelent. Ezek nem olyan hangosak mint az SFX-ben lévő 4-esek.
-
azreon
tag
Sziasztok
Nagyon gondolkozom egy ITX-es konfig építésén(éppen rakom össze a hírdetést hozzá), mert a mostani nagy és teljesen feleslegesen foglalja a helyet(egy i7-es, midi házban 1 darab notebook winyóval). Végigböngészve a bejegyzéseket nem igazán találtam pont olyat, amilyet én tervezek, de hátha tudnátok segíteni. Pár ötlet jött Kisza25 logoutos bejegyzéséből(alaplap, proci). Viszont házat nem találok.
A konfig a következő lenne:
Alaplap: ASUS P8H77I
CPU: Core i5 3350P - vagy hasonló i5, alacsony fogyasztású, nincs szükségem az i7-re
RAM: Mindegy, 2x4GB 1600MHz
VGA: KFA2 GT620 - passive
SSD: 128 vagy 256GB-osFontos a külön VGA, aminek ráadásul NVidiának kell lennie, mert Adobe szoftverekkel szeretnék rajta dolgozni, és azok csak nvidia kártyáktól kapnak gyorsítást. A passzív hűtés is fontos, hogy halkabb legyen az egész.
Az kiderült, hogy ehhez a konfighoz már kevés a picoPSU, mert az maximum 160W-ott tud, ez a konfig meg valahol 170W körül van.Amiket találtam eddig(ha van ötlet külföldi oldalakról szívesen veszem, angliából tudnék még beszerezni házat):
In win BP655.200 - Van benne egy félmagas kártyahely, 200W-os táp, van hely a proci felett - egy kicsit nagynak találom
Antec ISK 310-150 - alapból kicsi benne a táp. Talán még mindig nem elég kicsi a mérete
Chieftec BT-02B - full size kártya is belemegy, sima ATX-es táp is belefér.Még néztem a Bitfenix Prodigy-t, de az már túl nagy.
Mit gondoltok? Van még más ötletetek is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest