Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Petrell1
üzenetére
Sokkal olcsóbban is kapsz nagyon-nagyon hasonló, vagyis csak külső kinézetben hasonló házat.

A belső az persze más kérdés (meg a méret is), de ha csak a kinézetre értetted, hogy tetszik, akkor ez egy jó alternatíva. És mocskos brutál kis gépet össze lehet benne rakni. Lényegében semmi nem korlátoz sem hűtés, sem hardver szempontjából. Persze (mint már említettem) ez egy nagyobb ház, itt látszik például szerelés közben.

Én például olyan vagyok, hogy ha nem kell lemondanom az ATX tápról, akkor az nekem megér 1-2 plusz litert (tudom az általad mutatott is benyeli), ahogy az is, hogy szinte néma nagyméretű processzorhűtőt is tudok használni. Nem az enyém lesz a legkisebb ITX ház a világon (ahogy most sem), de nem is kell annyi kompromisszumot kötnöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár amiket felsoroltam érveket, most is igaznak tartom magamra. Tehát még mindig inkább a W1-et venném ártól függetlenül is.