- VoLTE/VoWiFi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Petrell1 #22123 üzenetére
Sokkal olcsóbban is kapsz nagyon-nagyon hasonló, vagyis csak külső kinézetben hasonló házat.
A belső az persze más kérdés (meg a méret is), de ha csak a kinézetre értetted, hogy tetszik, akkor ez egy jó alternatíva. És mocskos brutál kis gépet össze lehet benne rakni. Lényegében semmi nem korlátoz sem hűtés, sem hardver szempontjából. Persze (mint már említettem) ez egy nagyobb ház, itt látszik például szerelés közben.
Én például olyan vagyok, hogy ha nem kell lemondanom az ATX tápról, akkor az nekem megér 1-2 plusz litert (tudom az általad mutatott is benyeli), ahogy az is, hogy szinte néma nagyméretű processzorhűtőt is tudok használni. Nem az enyém lesz a legkisebb ITX ház a világon (ahogy most sem), de nem is kell annyi kompromisszumot kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest