- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
tome.jr #5196 üzenetére
Szerintem az úgy jó lesz, ezeknél a prociknál valami 4ghz körül határ van így a 3,6 minden további nélkül menni fog ( még a 3,8 is szerintem). A ház az jó, de milyen hűtést akarsz rá? Én valamely corsair hydrot javaslom, esetleg egy saját összeállítású vizet, és milyen kártyával is, 570 kaliber? Ha igen akkor lehet egy silverstone 450w sfx is elég lenne és ezzel nyernél némi helyet ( ez hűtés miatt előnyös).
-
Pista0001
addikt
válasz
tome.jr #5190 üzenetére
Intel tuninghoz nem nagyon értek ezért nem próbálkoztam még ilyesmivel. A neten elég sok teszt van, 3,7-3,8 környékéig szoktak jutni, de láttam már 4,1-es eredményt is. Volt korábban olyan hír hogy valaki tartósan 4 fölött járatta túlfeszelve és megpukkant neki pár alkatrész a lapon.
Közben eszembe jutott egy srác aki 295-ös nV-vel használja, nem panaszkodott rá.Guglizz rá, hátha valami fórumon találsz valakit aki újabb kártyával használja.
-
Pista0001
addikt
válasz
tome.jr #5187 üzenetére
Nekem van ilyen lapom, de Radeont használok. Még soha nem hallottam VGA és alaplap közti kompatibilitási problémáról
.
A lapról csak annyit hogy a BIOS-t - ha nem a legújabb (2010.08.27, "Major Reasons of Change: Fixed USB device compatibility issue with Chipset update.") - akkor egyből frissíteni kell mert az USB eszközöket a korábbiak nem kezelik megfelelően. Nem minden eszközzel van baj, például nekem a wifi stick-emet nem kezelte rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged