- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Nekem Z77N-WiFi van (a PCH-t leszámítva teljesen megegyezik a két lap), nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve. A G540-emet nem tudom benne IGP-vel használni például. Amint oprendszer indul, újraindul a gép. Diszkrét VGA-val meg működik. A WiFi-je szerintem elég jó, stabilan is megy, de nálam nincs semmi húzva.
Ja, a BIOS-a is elég gyík, feszültség beállítás például a RAM-ra korlátozódik, de van még bőven hiányosság. Életem első és - valószínűleg - utolsó Gigabyte lapja. Mondjuk részemről az ASRock sem ajánlott márka, de komolyabb lapjaikkal nem volt még dolgom, csal belépő szintűvel. Sokan dícsérik, neked is bevált, szóval az ő hasonló lapjuk szerintem jó vétel lehet neked.
Nincs olyan hűtő hogy ITX-be való.
Jellemzően a procihűtők ventijei fújnak.
-
syl5
őstag
A 3 komponens-re "van" (nem akarok rá többet költeni) 40k.
Ház, táp, procihűtő.i5-2400 procim van, dvga nem lesz.
1 ssd, +1 noti hdd kell még beleférnie a házba.
LP ramom van.
Egyébként Brocken proci hűtőm van most, de ettől 99 % meg kell szabadulnom.Netre, fejlesztésre, néha fifa-ra kell egy pörgős kis villám gép.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest