-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
Crabface #64780 üzenetére
jaaa...akkor vissza szívom a hőmérsékletekre tett megjegyzésemet.
Valamiért benéztem hogy ez egy 4070.. De ha az lenne akkor valószínűleg inkább a 90-100 fokos hotspot-ról írtál volna..Nem ezekről a kellemes értékekről..
Az a víz kérdés az SG-ben mindig is mozgatta a fantáziámat..VIDA SLIM 120-al szemezgettem még régebben hogy rárakom a T30-at és akkor még hely is mard mindennek hátrafelé, csak aztán az ára megakadályozott ebben, meg az időtállósága is ennyi pénzért. Mondjuk szerényebb wattot is kell hűtenem így még elvagyok nélküle..
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macska topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest